ua en ru

В Facebook заявили, що хакери не використовували вкрадені логіни на сторонніх сайтах

В Facebook заявили, що хакери не використовували вкрадені логіни на сторонніх сайтах Ілюстративне фото (cybercrime.gov.ua)

Компанія продовжує проводити розслідування інциденту зі зломом 50 млн акаунтів користувачів

Віце-президент соціальній мережі Facebook Гай Розера повідомив, що хакери, які раніше зламали 50 млн акаунтів, не змогли їх використати для отримання доступу до інших сайтів. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Reuters.

Він зазначив, що у зв'язку з подією компанія проводить розгляд. Головною метою розслідування є те, що вони намагаються зрозуміти як саме ця атака може позначитися на ресурсах та в додатках, що мають доступ до облікових записів.

"Ми проаналізували наші записи щодо всіх додатків третьої сторони, які встановили або в які зайшли під час зафіксованої нами минулого тижня атаки", - заявив Розен.

Він підкреслив, що не було виявлено жодних доказів того, що зловмисники могли отримати доступ до будь-яких додатків, де застосовується логін від Facebook.

Нагадаємо, Facebook загрожує понад 1,5 млрд доларів штрафу за злом акаунтів. Facebook може заплатити за злом акаунтів до 4% свого доходу.