ua en ru

Євромайдан освітлюватимуть додатково у разі відключення світла, - Аваков

Керівництво Євромайдану вжило заходів для додаткового освітлення барикад на випадок вимкнення світла на Майдані Незалежності в Києві. Про це на сьогоднішньому брифінгу заявив народний депутат України з фракції "Батьківщина", тимчасовий комендант Євромайдану Арсен Аваков, передає кореспондент РБК-Україна.

"В останні кілька днів... вони то вмикають, то вимикають світло. У нас було кілька розмов з керівниками міста, керівниками енергосистем. Я думаю, що нас почули, але ми не будемо розраховувати на порядність і ділову репутацію (Анатолія) Голубченка (в.о. голови Київської міської державної адміністрації) та його підрозділів. Сьогодні ми вжили додаткові заходи, і всі барикади на випадок відключення електроенергії будуть освітлюватися додатково. Це дуже важливий момент, який буде реалізований", - сказав Аваков.

Нагадаємо, протягом 6-7 січня 2013 р. на Майдані Незалежності ввечері не працювали вуличні ліхтарі й було відсутнє освітлення будівель на вул. Хрещатик, Майдані Незалежності та Європейській площі.

При цьому активісти Євромайдану поклали відповідальність за відключення світла на в.о. голови КМДА Анатолія Голубченка та голову Шевченківської райдержадміністрації Сергія Зіміна.