ua en ru

У Єревані на мітинг на площі Республіки збираються прихильники опозиції

У Єревані на мітинг на площі Республіки збираються прихильники опозиції Фото: протести в Єревані (facebook.com iazar)

Лідер опозиції Нікол Пашинян закликає закріпити перемогу "оксамитової народної революції"

У Єревані відновили акції протестів прихильники руху, очолюваного опозиційним лідером Ніколом Пашиняном, передає "Радіо Азатутюн".

Відзначається, що акції протесту були відновлені після того, як стало відомо, що заплановані на середу переговори між представниками нинішньої влади і Пашиняном не відбудуться.

Так, лідер опозиції закликав прихильників зібратися на площі Республіки в Єревані з метою закріпити перемогу "оксамитової народної революції".

У своєму відеозверненні на сторінці Facebook Пашинян підкреслив, що не можна дозволити, щоб Республіканська партія Вірменії, пожертвувавши своїм лідером Сержем Саргсяном, зберегла владу.

"Є всі підстави припускати, що РПА намагається використовувати ейфорію суспільства у зв'язку з відставкою Сержа Саргсяна з метою збереження влади. РПА не може залишатися при владі. Народ переміг, і перемога повинна бути закріплена", - підкреслив лідер опозиції.

Нагадаємо, як повідомлялося, в Вірменії лідер опозиційного руху, депутат парламенту Нікол Пашинян закликав своїх прихильників знову зібратися на мітинг вранці в середу, 25 квітня, після скасування зустрічі з виконуючим обов'язки прем'єр-міністра Кареном Карапетяном.