ua en ru

Єфремов прогнозує формування нової коаліції після інавгурації Президента

Лідер фракції Партії регіонів Олександр Єфремов прогнозує формування нової коаліції після інавгурації Президента України.

Лідер фракції Партії регіонів Олександр Єфремов прогнозує формування нової коаліції після інавгурації Президента України. Про це Єфремов заявив журналістам в кулуарах Верховної Ради, передає кореспондент РБК-Україна.

"Що стосується розпаду коаліції, то я вчора ставив це питання на нараді у Турчинова. Мені сказали, що є списки коаліції на сайті. Якщо коаліція сформувалася, то нехай вона працює, але я думаю, що коаліція буде формуватися після інавгурації Президента, і це буде трохи інший політичний розклад", - сказав Єфремов.

При цьому Єфремов зазначив, що ПР ще не визначилася з позицією щодо приєднання до нової коаліції.

"У ПР також відбуваються непрості процеси, ми зараз дискутуємо, з'ясовуємо свої позиції, тому час покаже, які рішення будуть прийняті. В політиці нічого не можна виключати, але в тій ситуації, яка є, я не думаю, що ПР погодиться на це", - додав він.
Також Єфремов підкреслив, що в ПР досі ведуться переговори щодо зміни голови фракції ПР.

"Якщо депутати вірять, що є хтось, хто гідно мене, щоб очолювати фракцію, вони можуть це зробити. Депутати мають різні позиції, залежно від того, де вони проживають, дискусія триває", - додав він.

Нагадаємо, голова Верховної Ради України Олександр Турчинов привітав Петра Порошенко з обранням Президентом України за результатами обробки 100% електронних протоколів.