ua en ru

Єфремов: Ми не отримали жодної пропозиції, яким чином можна звільнити Тимошенко

Представники української влади не отримали жодної пропозиції, яка дозволялп б в юридичному плані звільнити екс-прем'єр-міністра України Юлію Тимошенко. Про це заявив народний депутат України, голова фракції Партії регіонів Олександр Єфремов в ефірі "Шустер Live" на телеканалі "Інтер".

"Ми не отримали жодної пропозиції, яка дозволяла б в юридичному плані згідно нашого законодавства вирішити це питання (звільнення Тимошенко). Всі пропозицію щодо того, що ми повинні змінити Кримінальний кодекс заради донієї людини, я більш ніж впевнений, не буде сприйнято суспільством", - заявив Єфремов.

За його словами, для направлення Тимошенко на лікування за кордон, у Президента України має бути якась законодавча база, якої на сьогоднішній день немає.

"Тимошенко зобов'язана розрахуватися з бюджетом України певною сумою грошей, і Президент повинен це питання вирішити, інакше він потрапить під відповідальність як людина, яка прийняла неправомірне рішення. Скільки ми не вели дискусій з представниками Європейського співтовариства, з представниками опозиції, крім емоцій, нічого немає", - підкреслив він.