ua en ru

Двоє з п'яти поранених вчора у Харкові перебувають у важкому стані

За даними Харківської лікарні швидкої та невідкладної медичної допомоги ім. Мещанінова, поранений вчора ввечері міліціонер і один з активістів перебувають у важкому стані.

За даними Харківської лікарні швидкої та невідкладної медичної допомоги ім. Мещанінова, поранений вчора ввечері міліціонер і один з активістів перебувають у важкому стані. Про це повідомляє харківський телеканал АТН.

"Дільничний міліціонер Олег Портаненко отримав численні поранення дробом шиї, обличчя, рук і ніг. Лікарі оцінюють його стан як важкий... Також у важкому стані перебуває Андрій Ємельянов, в якого медики констатували закриту черепно-мозкову травму, поранення попереку і гомілки гумовими кулями", - повідомляє АТН.

Крім того, в стані середньої тяжкості знаходяться три людини. У Сергія Козаченка - перелом і поранення правого стегна, а у Андрія Алексєєнка і Едуарда Крамського - поранення обличчя дробом.

Звернемо увагу, що один із загиблих помер внаслідок поранення черевної порожнини та грудної клітини дробом, другий - від кульових поранень грудної клітини.