ua en ru

Рух в центрі Києва 14 жовтня буде утруднене із-за політичної акції, - КМДА

Рух у центральній частині Києва 14 жовтня 2013 р. може бути частково ускладнено у зв'язку з проведенням політичної акції. Про це повідомили в прес-службі Київської міської державної адміністрації (КМДА).

Згідно з повідомленням, ВО "Свобода" подала заявку на проведення 14 жовтня масової акції, присвяченої святу Покрови Пресвятої Богородиці, Дня українського козацтва та 71-ї річниці створення УПА.

За інформацією організаторів, участь в акції візьмуть близько 15 тисяч осіб. Початок акції заплановано на 15:00. Учасники мітингу, який відбудеться біля пам'ятника Тарасу Шевченку, планують вирушити ходою по такому маршруту: парк Шевченка - вулиця Володимирська - вул. Богдана Хмельницького - вулиця Хрещатик - Майдан Незалежності - вулиця Михайлівська - Михайлівська площа. На завершення - на Михайлівській площі заплановано проведення концерту, який триватиме до 22:00.

Враховуючи, що 14 жовтня - робочий день, Київська міська державна адміністрація просить вибачення у мешканців за тимчасові незручності та рекомендує киянам і гостям міста, по можливості, обмежити пересування в центральній частині міста, вибираючи інші маршрути.