ua en ru

За два тижні бойовики на Донбасі втратили третину розвідників, - ГУР

За два тижні бойовики на Донбасі втратили третину розвідників, - ГУР Фото: бойовики на Донбасі (twitter.com/dubovoyslavyans)

Начальника розвідки з'єднання відсторонили від виконання службових обов'язків

За останні два тижні на Донбасі бойовики втратили третину особового складу розвідувальних підрозділів. Про це повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України у Facebook.

"Російським окупаційним командуванням проводиться службове розслідування щодо діяльності командира і окремих посадових осіб 4 окремої мотострілкової бригади (Алчевськ) 2 (Луганськ) АК ЗС РФ, призвела до значних втрат особового складу розвідувальних підрозділів. За останні два тижні безповоротні втрати у розвідувальній роті з'єднання склали близько третини особового складу", - йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що за даним фактом призначено службове розслідування, начальника розвідки з'єднання відсторонили від виконання службових обов'язків.

"Для проведення розслідування командира бригади викликано в генеральний штаб ЗС РФ. Начальник розвідки з'єднання відсторонений від виконання службових обов'язків", - повідомляє розвідка.

Обстановка на тимчасово окупованих теріторіях Донецької і Луганської областей станом на 5 липня Російським окупаційним...

Опубліковано Головне управління розвідки Міністерства оборони України 5 липня 2017 р.

Нагадаємо, 30 червня повідомлялося, що на Донбасі два бойовика загинули при підриві на власному мінному полі при спробі його розмінувати, ще четверо отримали поранення.