ua en ru

ДТП зі "швидкою" в Харкові: кількість загиблих зросла до 3 осіб

ДТП зі "швидкою" в Харкові: кількість загиблих зросла до 3 осіб Фото: ДТП зі "швидкою" у Харкові

В результаті аварії загинули два медика і дитина

Число загиблих в результаті ДТП зі "швидкою допомогою" і пасажирським автобусом у Харкові зросла до трьох осіб. У лікарні померла жінка-медик, яка їхала у "швидкій", повідомляє місцеве видання SQ.

Як повідомляється, мати з дитиною, якого з лікарні невідкладної медичної допомоги ім. Мещанінова перевозили в 16-у лікарню, в машині поліції були доставлені з місця події в міську лікарню №18, де дитині зробили термінову операцію.

Як повідомив директор Департаменту охорони здоров'я міськради Юрій Сороколат, на операцію викликані головний хірург і головний реаніматолог Харкова.

"У лікарнях борються за життя ще двох осіб, які перебувають у вкрай важкому стані, у тому числі це мати дитини. Їй теж роблять операцію", - йдеться в повідомленні.

Пізніше стало відомо, що дитина, яка їхали у "швидкій", померла на операційному столі.

Ребенок, пострадавший в ДТП - умер. Врачи правда делали все, что могли. Наверное, даже больше, чем могли. Но...

Опубликовано Юрій Сидоренко 2 февраля 2016 г.

"Його прооперували у лікарні №18 найкращі лікарі Харкова, куди також прибув лікар-гематолог з 16-ї лікарні, а з перинатального центру доставили потрібний медпрепарат. На жаль, незважаючи на всі зусилля, які доклали медики, щоб врятувати життя хлопчика, він помер", - повідомили в мерії.

В Харькове авария с погибшим водителем cкорой. По предварительной информации, виноват водитель скорой. Он на полосе встр...

Опубликовано Юрій Сидоренко 2 февраля 2016 г.

Нагадаємо, сьогодні в Харкові відбулося ДТПз "швидкою допомогою" і пасажирським автобусом.