ua en ru

ДТЕК скасував графіки аварійних відключень в Криму

Диспетчер "Кримської електроенергетичної системи" (НЕК "Укренерго") 25 березня о 16:35 повідомив "ДТЕК Крименерго" про введення в роботу раніше відключеній через порушення технологічного лінії 330 кВ "Каховка - Островська" і про скасування необхідності обмеження энергонагрузки на півострові.

Диспетчер "Кримської електроенергетичної системи" (НЕК "Укренерго") 25 березня о 16:35 повідомив "ДТЕК Крименерго" про введення в роботу раніше відключеній через порушення технологічного лінії 330 кВ "Каховка - Островська" і про скасування необхідності обмеження энергонагрузки на півострові. Про це йдеться в повідомленні прес-служби ДТЕК.

Також було отримано розпорядження про скасування застосованих графіків аварійних відключень. В 19:15 введена в роботу друга лінія 330 кВ "Мелітополь - Джанкой". Всі споживачі живляться.

Нагадаємо, що 23 березня в районі 19:40 у зв'язку з технологічними порушеннями двох ліній НЕК "Укренерго" 330 кВ ("Каховка - Островська" і "Мелітополь - Джанкой") диспетчер "Кримської електроенергетичної системи" віддав команду "ДТЕК Крименерго" про тимчасове введення графіка аварійних відключень в повному обсязі.

25 березня в 08:00 диспетчер "Кримської електроенергетичної системи" (НЕК "Укренерго") повідомив "ДТЕК Крименерго" про продовження терміну усунення аварійних дефектів на лініях 330 кВ "Каховка - Островська" і "Мелітополь - Джанкой" (власність НЕК "Укренерго") до 21:00 25 березня 2014 р.


ДТЕК - найбільша енергетична компанія України. Входить до складу фінансово-промислової групи "Систем Кепітал Менеджмент" (СКМ), акціонером якої є Рінат Ахметов. Генеральний директор ДТЕК Максим Тимченко. У ДТЕК працює 140 тисяч осіб.