ua en ru

Допит Януковича: кортеж екс-президента прибув до будівлі ростовського суду

Допит Януковича: кортеж екс-президента прибув до будівлі ростовського суду Фото: допит Віктора Януковича почнеться в 13:00

Допит Януковича почнеться в 13:00

Кортеж екс-президента України Віктора Януковича прибув до будівлі ростовського суду (Російська Федерація), де сьогодні пройде допит Януковича за допомогою відеозв'язку. Про це повідомляє російське видання 161.ru.

"Кортеж Віктора Януковича прибув до будівлі Ростовського обласного суду. Біля входу в будівлю - величезна черга", - йдеться в повідомленні.

Допит Януковича: кортеж екс-президента прибув до будівлі ростовського судуДопит Януковича: кортеж екс-президента прибув до будівлі ростовського судуДопит Януковича: кортеж екс-президента прибув до будівлі ростовського судуДопит Януковича: кортеж екс-президента прибув до будівлі ростовського судуДопит Януковича: кортеж екс-президента прибув до будівлі ростовського судуДопит Януковича: кортеж екс-президента прибув до будівлі ростовського суду

Фото (Цензор.НЕТ): Янукович прибув на допит

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що біля будівлі суду в Ростові (Російська Федерація) де сьогодні допомогою відеозв'язку буде проходити допит Віктора Януковича, екс-президента України, посилені заходи безпеки.