ua en ru

У Донецькій обл. грабували будинки бойовики обстріляли російських військових, - розвідка

У Донецькій обл. грабували будинки бойовики обстріляли російських військових, - розвідка Фото: бойовики на Донбасі

Бойовики пограбували більше 10 будинків жителів Кальмиусского

В Донецькій області бойовики пограбували більше десяти будинків жителів населеного пункту Кальмиусское. Про це повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони Facebook.

"22 березня цього року троє військовослужбовців 1 окремої мотострілкової бригади (Кальмиусское) 1 АК самовільно залишили місце служби зі зброєю та пограбували більше десяти будинків жителів населеного пункту Кальмиусское, застосувавши до їх господарів фізичну силу. Під час втечі злочинці обстріляли автомобіль комендантській роти, поранений один російського військовослужбовця", - йдеться в повідомленні.

Обстановка на тимчасово окупованих теріторіях Донецької та Луганської областей станом на 23 березня Командуванням росі...

Опубліковано Головне управління розвідки Міністерства оборони України 23 березень 2017 р.

Нагадаємо, вчора розвідка повідомляла, що з метою запобігти масове звільнення особового складу командування ЗС РФ планує розселяти громадян Росії в "націоналізовані" квартири, будинки і господарські споруди.

Зазначено, що з цією метою російське командування зобов'язав місцеві органи влади ДНР/ЛНР провести ревізію підконтрольного житлового фонду з метою "націоналізації" квартир, будинків та господарських будівель громадян, які залишили їх на термін більше трьох місяців.