ua en ru

У Донецькій обл. на День шахтаря сталася бійка між військовими РФ та місцевими мешканцями, - ГУР

У Донецькій обл. на День шахтаря сталася бійка між військовими РФ та місцевими мешканцями, - ГУР Фото: бойовики на Донбасі (flickr.com/osce_smmu)

У ході святкування Дня шахтаря зросла кількість випадків злочинних дій військових РФ щодо місцевого населення

У окупованому Шахтарську (Донецька область) на День шахтаря (27 серпня 2017 року, - ред.) сталася бійка між військовослужбовцями Російської Федерації та місцевими мешканцями. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління розвідки Міністерства оборони України у Facebook.

Як зазначається, у ході святкування Дня шахтаря на тимчасово окупованих територіях Донбасу розвідка зафіксувала зростання кількості випадків злочинних дій військових РФ щодо місцевого населення, а також грубих порушень військової дисципліни, які призвели до втрат особового складу.

"Під час проведення святкових заходів у населеному пункті Шахтарськ, присвячених Дню шахтаря, відбулась бійка між військовослужбовцями одного з підрозділів 1 АК та місцевими мешканцями", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на окупованому Донбасі "заступник міністра оборони" так званої "Донецької народної республіки" (ДНР) на смерть збив російського військовослужбовця. "Чиновник" здійснював перевірку одного з підрозділів російських військових на Донбасі, в ході якої вчинив ДТП.