ua en ru

На Донбасі внаслідок вживання наркотиків помер один військовий РФ, ще 5 госпіталізовано, - розвідка

На Донбасі внаслідок вживання наркотиків помер один військовий РФ, ще 5 госпіталізовано, - розвідка Фото: бойовики на Донбасі (youtube screenshot/RafaVideoart channel)

Військові РФ шляхом вживання наркотиків "лікувалися" від нервових розладів та суїцидних настроїв

На окупованому Донбасі внаслідок вживання наркотиків помер один військовослужбовець Російської Федерації, ще 5 госпіталізовано. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління розвідки Міністерства оборони України у Facebook.

"У з’єднаннях і частинах 1 (Донецьк) та 2 (Луганськ) АК ЗС РФ продовжує зростати кількість не бойових втрат. Зокрема, внаслідок вживання наркотичних речовин помер один та госпіталізовано п’ятеро військовослужбовців окремої артилерійської бригади (Хрустальний) 2 АК", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, військові РФ шляхом вживання наркотиків "лікувалися" від нервових розладів та суїцидних настроїв.

На Донбасі внаслідок вживання наркотиків помер один військовий РФ, ще 5 госпіталізовано, - розвідка

Фото: запис у Facebook Головного управління розвідки Міноборони

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Російська Федерація проведе навчання в "армійських корпусах" бойовиків так званих "Донецької/Луганської народних республік" (ДНР/ЛНР) в серпні-вересні.

Генштаб Збройних сил РФ і штаб російської 8-ї загальновійськової армії планують провести навчання ЗС РФ в прикордонних районах на території Росії, крім того, навчання в Л/ДНР будуть проводитися на "єдиному стратегічному та оперативно-тактичному фоні".