ua en ru

На Донбасі зростає кількість злочинів, скоєних у відношенні до місцевого населення, - розвідка

На Донбасі зростає кількість злочинів, скоєних у відношенні до місцевого населення, - розвідка Фото: бойовики на Донбасі

"МВС ДНР" проводить перевірку за вказаними фактами

На окупованому Донбасі зростає кількість злочинів скоєних у відношенні до місцевого населення. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління розвідки Міністерства оборони України у Facebook.

Як зазначається, у підрозділах військових РФ на Донбасі зростає кількість правопорушень, скоєних у відношенні до місцевого населення.

"У 1 (Донецьк) та 2 (Луганськ) АК ЗС РФ продовжує зростати кількість правопорушень скоєних у відношенні до місцевого населення. У зв’язку з цим,
3 червня ц.р. до однієї з частин 1 АК прибули представники “МДБ ДНР” та “спеціальний підрозділ МВС ДНР” з метою проведення перевірки та попередження фактів вчинення злочинів особовим складом у відношенні до місцевого населення", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що бойовики використовують знайдені на окупованому Донбасі боєприпаси та зброю для звинувачення Збройних сил України в обстрілах цивільного населення.