ua en ru

На Донбасі бойовики пограбували дачний будинок та відібрали катер у місцевих жителів, - розвідка

На Донбасі бойовики пограбували дачний будинок та відібрали катер у місцевих жителів, - розвідка Фото: бойовики на Донбасі

На Донеччині тривають випадки злочинів відносно місцевих жителів

На Донеччині продовжують фіксувати численні випадки мародерства щодо місцевих жителів. Про це повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України у Facebook.

"зокрема, мародери з 11 окремого мотострілецького полку (Донецьк) 1 АК ЗС РФ здійснили пограбування дачного будинку, який належав інваліду, а військовослужбовцями 9 окремого штурмового мотострілецького полку морської піхоти (Новоазовськ) 1 АК ЗС РФ було "націоналізовано" катер у місцевого жителя у населеному пункті Безіменне", - йдеться в повідомленні.

Обстановка на тимчасово окупованих теріторіях Донецької та Луганської областей станом на 8 травня Продовжують відмічат...

Опубліковано Головне управління розвідки Міністерства оборони України 8 травня 2017 р.

Нагадаємо, раніше розвідка повідомляла, що за останні кілька днів на окупованому Донбасі зросла кількість злочинів проти населення. Зокрема, 9 квітня двоє військовослужбовців 11 окремого мотострілецького полку (Донецьк) під дією наркотичних речовин, погрожуючи застосуванням зброї, викрали автомобіль у місцевого жителя.