ua en ru

На Донбасі бойовики обстріляли автомобіль охоронної фірми, - розвідка

На Донбасі бойовики обстріляли автомобіль охоронної фірми, - розвідка Фото: бойовики обстріляли автомобіль охоронної фірми

Бойовики побили двох співробітників фірми

Бойовики на Донбасі 12 березня обстріляли транспортний засіб місцевої охоронної фірми, а потім побили двох її співробітників, які проігнорували вимоги зупинитися і вийти з автомобіля для обшуку. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Головного управління розвідки Міністерства оборони України у Facebook.

"12 березня ц.р. у ході розшуку російського офіцера-дезертира, командира підрозділу 2 окремої мотострілецької бригади (Луганськ) 2 АК, комендантським патрулем було обстріляно транспортний засіб місцевої охоронної фірми та нанесено побої двом її співробітникам, які проігнорували вимоги зупинитися, а потім вийти з автомобіля для обшуку", - йдеться в повідомленні.

Обстановка на тимчасово окупованих теріторіях Донецької та Луганської областей станом на 13 березня Під керівництвом ...

Опубліковано Головне управління розвідки Міністерства оборони України 13 березень 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що ФСБ РФ спільно з "правоохоронними органами" "Донецької/Луганської народних республік" проводить рейди з затримання співробітників місцевих охоронних фірм, щоб запропонувати їм оформити контракти на проходження військової служби.