ua en ru

На Донбасі бойовик вкрав реактивний вогнемет і самовільно залишив частину, - розвідка

На Донбасі бойовик вкрав реактивний вогнемет і самовільно залишив частину, - розвідка Фото: бойовики на Донбасі

В одній з бригад бойовиків офіцер вкрав зброю у підлеглого і змусив його викупити

На Донбасі бойовик вкрав реактивний піхотний вогнемет "Шмель-М" і самовільно залишив військову частину. Про це повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України Facebook.

"Тривають випадки викрадення зброї. Військовослужбовець 11 окремого мотострілецького полку (Донецьк) 1 АК викрав реактивний піхотний вогнемет РПО-М "Джміль-М" і самовільно залишив частину зі зброєю", - йдеться в повідомленні.

Крім того, згідно з повідомленням, в населеному пункті Кальмиусское (Донецька область) офіцер одного з підрозділів вкрав зброю у підлеглого і змусив його викупити.

"Під час перевірки несення бойового чергування на передовій позиції одного з підрозділів 1 окремої мотострілкової бригади (Кальмиусское) 1 АК офіцер ЗС РФ викрав зброю підлеглого і змусив останнього її викупити", - повідомляє розвідка.

Обстановка на тимчасово окупованих теріторіях Донецької і Луганської областей станом на 30 травня Командування Південн...

Опубліковано Головне управління розвідки Міністерства оборони України 30 травня 2017 р.

Нагадаємо, вчора розвідка повідомляла, що на Донбасі в результаті обстрілу бойовиками передових позицій загинули і отримали поранення до 10 осіб.