ua en ru

На Донбасі 10 бойовиків самовільно залишили місце несення служби на передовій, - розвідка

На Донбасі 10 бойовиків самовільно залишили місце несення служби на передовій, - розвідка Фото: бойовики (twitter.com/dubovoyslavyans)

Через великі втрати особового складу в червні-липні бойовики відмовляються проходити службу на передовій

На Донбасі 10 бойовиків самовільно залишили місце несення служби на передовій позиції полку. Про це повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України в Facebook.

"У зв'язку із затягуванням термінів проведення ротації передових підрозділів 9 окремого штурмового мотострілецького полку морської піхоти, відзначається ігнорування особовим складом команд керівного складу. Близько 10 чоловік самовільно залишили місце несення служби на передовій позиції полку", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією розвідки, встановлено, що у зв'язку зі значними втратами особового складу в червні - липні 2017 року, у підрозділах 4 окремої мотострілкової бригади (Алчевськ) 2 АК відзначаються випадки відмови особового складу (підрозділами) проходити службу на передових позиціях бригади.

На Донбасі 10 бойовиків самовільно залишили місце несення служби на передовій, - розвідка

Фото: скріншот Facebook (facebook.com/theDefenceIntelligence.ua)

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на тимчасово непідконтрольній Україні території Донецької області у Макіївці 4 п'яних бойовика відкрили стрілянину в місті.