ua en ru

На Донбас прибувають курсанти з РФ для практичних занять з артилерійської стрільби, - ІС

На Донбас прибувають курсанти з РФ для практичних занять з артилерійської стрільби, - ІС Фото: гаубиця Д-30

"Заняття" проводять інструктори з числа кадрових військовослужбовців ЗС РФ

З Росії на Донбас продовжують періодично прибувати курсанти військових навчальних закладів Міністерства оборони РФ, з метою проходження "практичних занять" за артилерійської стрільби. Про це заявляє лідер групи "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук в Facebook.

З Росії на Донбас продовжують періодично прибувати курсанти військових навчальних закладів Міноборони РФ для отримання практичного досвіду з артилерійської стрільби.

"Заняття проводяться інструкторами з числа кадрових військовослужбовців ЗС РФ. Остання зафіксована партія російських курсантів прибула на територію мікрорайону Трудовські Донецьк (7 військових вантажних автомобілів, розпізнавальні позначки - ромб у ромбі білого кольору). Разом з групою прибули 4 од. 122-мм гаубиць Д-30. Знаряддя розміщені на території старого хлібозаводу", - зазначає Тимчук.

Також повідомляється, що в Петровський район Донецька для посилення підрозділів бойовиків, які займають позиції поблизу мікрорайону Трудовські і Олександрівки, прибули бойовики неслов'янської зовнішності (попередньо - чеченці) зі збройні піхотним озброєнням.

"Крім автоматів АК, відзначається наявність кулеметів ДШК, снайперських гвинтівок СВД і гранатометів", - додають в ІС.

Оперативні дані групи «Інформаційне Опір». Російсько-терористичні війська на Донбасі наростили інтенсив...

Опубліковано Dmitry Tymchuk 11 квітня 2017 р.

Нагадаємо, на Донбасі відбуваються сутички між бойовиками ДНР і найманцями з Чечні.