ua en ru

Борг ОПЗ перед DF Group, "Нафтогазом" та іншими контрагентами досяг 7,2 млрд гривень

Борг ОПЗ перед DF Group, "Нафтогазом" та іншими контрагентами досяг 7,2 млрд гривень Фото: Віталій Трубаров (РБК-Україна)

Борг ОПЗ перед структурами Дмитра Фірташа заважає приватизації підприємства

Борг Одеського припортового заводу (ОПЗ) перед DF Group, Національною акціонерною компанією "Нафтогаз" та іншими контрагентами досяг 7,2 млрд гривень. Про це в інтерв'ю РБК-Україна розповів в.о. глави Фонду держмайна Віталій Трубаров.

Для реструктуризації боргу Одеського припортового заводу його передадуть на приватизацію

"ОПЗ, напевно, піде на приватизацію другим. Для цього ми зараз разом з Кабінетом міністром і з тими радниками, яких ми залучаємо, шукаємо шляхи реструктуризації боргових зобов'язань цього підприємства. Борг заводу на даний момент перед DF Group, НАК "Нафтогазом" і іншими контрагентами становить близько 7,2 мільярда гривень", - зазначив в.о. голови ФДМ.

Нагадаємо, Трубаров розповів, що в Україні першим на продаж можуть виставити "Центренерго". "Думаю, що "Центренерго" буде першим реалізований. Принаймні, ми на це розраховуємо. Радник - польська філія компанії Ernst & Young, активно працює над цим. У Польщі зараз вже проводяться перші road show із залученням потенційних інвесторів", - повідомив в. о. глави фонду.