ua en ru

Дочка Чечетова призначена заступником мера Харкова

Дочка заступника голови парламентської фракції Партії регіонів Михайла Чечетова-Тетяна Чечетова-Терашвілі на черговій сесії Харківської міськради 26 березня була призначена на посаду заступника мера Харкова.

Дочка заступника голови парламентської фракції Партії регіонів Михайла Чечетова Тетяна Чечетова-Терашвілі на черговій сесії Харківської міськради 26 березня була призначена на посаду заступника мера Харкова - керуючим справами виконавчого комітету Харківської міськради. Про це йдеться в повідомленні прес-служби відомства.

За словами мера Харкова Геннадія Кернеса, яка займала раніше цю посаду Айна Тимчук звільняється у зв'язку з переведенням на роботу в інше місто.

Тетяна Чечетова-Терашвілі закінчила факультет обліку і аудиту Харківського національного економічного університету, кандидат економічних наук. Працювала на різних посадах у виконавчих органах Харківської міськради з вересня 2010 р., з 2013 року була заступником директора департаменту бюджету і фінансів. Депутат Харківської міськради від Партії регіонів.