ua en ru

Добкін прийшов у Генпрокуратуру за підозрою

Добкін прийшов у Генпрокуратуру за підозрою Фото: Михайло Добкін (УНІАН)

Добкіну сьогодні повинні вручити підозра

Народний депутат з "Опозиційного блоку" Михайло Добкін прийшов у Генеральну прокуратуру України, де йому мають вручити підозру. Про це повідомляє кореспондент РБК-Україна.

"Це була абсолютний внутрішній змова, щоб дати голоси там, де їх не можна не дати, припустимо, по Розенблату, і не дати голосів там, де в них є домовленості, припустимо, по Дейдею, Лозовому", - заявив Добкін.

Також Добкін відзначив, що не бачить складу злочину в своїй справі.

Нагадаємо, вчора Верховна Рада України підтримала подання Генеральної прокуратури на затримання народного депутата від фракції "Опозиційний блок" Михайла Добкіна.

Як відомо, раніше генеральний прокурор України Юрій Луценко вніс у Раду подання про притягнення нардепа Добкіна до кримінальної відповідальності. "Вніс до ВР подання про надання згоди на притягнення до кримінальної відповідальності, затримання та арешт народного депутата М. Добкіна, в діях якої вбачаються ознаки навмисної змови групи осіб для зловживання службовим становищем та сприяння шахрайства з метою заволодіння 78 га земельних ділянок г. Харкова вартістю понад 220 млн гривень", - повідомив глава ГПУ.