ua en ru

Добкін підозрюється у нанесенні Харкову збитків на 178 млн гривень, - ГПУ

Добкін підозрюється у нанесенні Харкову збитків на 178 млн гривень, - ГПУ Фото: Михайло Добкін (УНІАН)

В результаті діяльності Добкіна з власності Харкова незаконно вилучили земельні ділянки на 61 га

Народний депутат від "Опозиційного блоку" Михайло Добкін підозрюється в нанесенні Харкову збитків у розмірі 178 млн гривень. Про це повідомляє прес-секретар генерального прокурора України Лариса Сарган Facebook.

"У результаті протиправних дій Добкіна, здійснених ним за попередньою змовою з групою осіб, з власності територіальної громади міста Харкова незаконно вибули земельні ділянки загальною площею 61,2144 га, ніж територіальній громаді Харкова були заподіяні збитки в розмірі 178 624 598 гривень, що є тяжкими наслідками", - повідомила Сарган.

Згідно з повідомленням, Добкін підозрюється у вчиненні кримінальних правопорушень за ч. 2 ст. 28 (вчинення злочину групою осіб, групою осіб за попередньою змовою, організованою групою або злочинною організацією) і ч. 2 ст. 364 (зловживання владою або службовим становищем) КК України.

Він ставши шостим... Генпрокурор Юрій Луценко вніс подання до ВР про надання згоди на притягнення до кримінальної відповіда...

Опубліковано Ларисою Сарган 29 червня 2017 р.

Нагадаємо, сьогодні генеральний прокурор України Юрій Луценко вніс у Верховну Раду України подання про притягнення Добкіна до кримінальної відповідальності.