ua en ru

До кінця лютого - на початку березня буде тепло, - Гідрометцентр

Відносно тепла погода, переважно без опадів, очікується на території України до кінця лютого - на початку березня.

Відносно тепла погода, переважно без опадів, очікується на території України до кінця лютого-на початку березня. Про це під час брифінгу повідомив директор Укргідрометцентру Микола Кульбіда (на фото), передає Державна служба з надзвичайних ситуацій.

"Погодні умови до кінця лютого і початку березня істотно не зміняться... Лише в окремі дні будуть проходити невеликі та помірні дощі в західному та південному регіонах. Температурний режим в нічні години становитиме від -2 до +3 , у денні +3 до+8 градусів. Трохи тепліше буде на Закарпатті та в Криму. Середньомісячна температура в березні на 1-3 градуси перевищує норму, а місячна кількість опадів буде наближатися до норми", - сказав Кульбіда.

Також він розповів, що найбільша кількість опадів на минулому тижні випало на Закарпатті. Протягом 22-23 лютого на річках Карпатського регіону сформувався невисокий паводок з рівнями підйомів води на 50-80 див. Однак ці підйоми не несуть загрози для життєдіяльності населення та об'єктів життєзабезпечення.