ua en ru

В ДНР вирішили "повернути на батьківщину" офіцера РФ, затриманого через зловживання алкоголем

В ДНР вирішили "повернути на батьківщину" офіцера РФ, затриманого через зловживання алкоголем Фото: бойовик на Донбасі (flickr.com/osce_smmu)

Військовий кілька днів перебував у стані сильного алкогольного сп’яніння та втратив здатність керувати підрозділом

В так званій "Донецькій народній республіці" (ДНР) вирішили "повернути на батьківщину" російського офіцера, затриманого через зловживання алкоголем. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління розвідки Міністерства оборони України у Facebook.

Як повідомляється, офіцера РФ було затримано 5 серпня, військовий кілька днів перебував у стані сильного алкогольного сп’яніння через що втратив здатність керувати підрозділом.

"5 серпня ц.р. затримано начальника штабу одного з підрозділів 9 окремого штурмового мотострілецького полку морської піхоти (Новоазовськ) 1 АК, який кілька діб перебуваючи у стані сильного алкогольного сп’яніння, втратив здатність керувати підрозділом та адекватно реагувати на обстановку, що склалася. Командування полку намагалось приховати даний випадок, але після розголошення інформації російського офіцера після проведення службового розслідування вирішено "повернути на батьківщину”, - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що російське командування призупинило звільнення офіцерів на Донбасі.