ua en ru

У Дніпропетровській області внаслідок пожежі загинув чоловік

У Дніпропетровській області внаслідок пожежі загинув чоловік Фото: пожежа

Причина виникнення пожежі наразі встановлюється

У Новоолександрівці (Дніпропетровська область) внаслідок пожежі загинув літній чоловік. Про це йдеться у повідомленні прес-служби ДСНС.

"За вказаною адресою було направлено рятувальників 1-ї та 19-ї Державних пожежно-рятувальних частин. На місці події стало відомо, що загоряння виникло всередині житлового будинку. Під час гасіння пожежі вогнеборці виявили тіло літнього чоловіка, 1941 року народження. Також вогнем пошкоджено домашнє майно у кімнаті житлового будинку на площі 20 кв.м", - йдеться в повідомленні.

Зазначено також, що пожежу було ліквідовано о 17:47. До гасіння залучили 11 чоловік особового складу та 2 одиниці спеціальної техніки.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що одразу 16 людей загинуло в Україні на пожежах у житловому секторі впродовж 1 січня 2018 року. При тому, що й кількість побутових пожеж цього дня зросла майже вдвічі - 110 випадків

За даними рятувальників, пожежі з трагічними наслідками протягом минулої доби сталися у Хмельницькій, Полтавській, Запорізькій, Чернігівській, Харківській, Рівненській, Житомирській, Сумській, Дніпропетровській, Миколаєвській і Вінницькій областях, а також у місті Київ.