ua en ru

У Дніпропетровській області у чоловіка вилучили пістолет та вибухівку

У Дніпропетровській області у чоловіка вилучили пістолет та вибухівку Фото: вилучені вибухівка та наркотики (dp.npu.gov.ua)

Також у чоловіка вилучили півкілограма марихуани

У середу, 22 серпня, у смт. Слобожанському (Дніпропетровська область) у чоловіка вилучили вибухівку та тубуси РПГ. Про це повідомляє прес-служба Головного управління Національної поліції у Дніпропетровській області.

У поліції зазначають, що підозрюваний у збуті наркотиків зберігав вдома півкілограма марихуани, 100 г вибухонебезпечної речовини "тринітротолуол", пістолет калібру 5,6 мм з набоями та тубусу РПГ. Також на подвір’ї він виростив 31 кущ конопель.

"Всі заборонені предмети поліцейські вилучили та направили на експертизу. Після отримання результатів буде прийнято рішення про відкриття кримінальних проваджень за статтями 309, 310 та 263 Кримінального кодексу України", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що в Одеській області викрили чоловіка, який незаконно торгував зброєю.

Також РБК-Україна повідомляло, що в ніч на 20 серпня в Харкові невідомий влаштував стрілянину в мерії. В результаті інциденту постраждали охоронець і патрульний, який приїхав на виклик. Згодом співробітник поліції помер.