ua en ru

У Дніпрі заступник начальника колонії затриманий на пропозиції хабара поліцейському

У Дніпрі заступник начальника колонії затриманий на пропозиції хабара поліцейському Фото: за корупцію затримано співробітника в'язниці у Дніпрі (npu.gov.ua)

Співробітник в’язниці намагався дати хабар поліцейському для уникнення відповідальності за фінансові порушення у звітах

У Дніпрі заступник начальника однієї з виправних колоній намагався дати хабар поліцейському, аби його не притягували до відповідальності за фінансові порушення. Співробітника в’язниці затримали після передачі хабара, передає прес-служба Національної поліції.

Інформацію щодо пропозиції йому хабара посадовцем колонії передав 31-річний капітан поліції, оперуповноважений Управління захисту економіки. Саме він виявив порушення у звіті щорічного фінансового контролю в зазначеній виправній колонії.

"Посадовець державної установи запросив поліцейського на зустріч до кав’ярні та передав 500 доларів у якості відплати за непритягнення до адміністративної відповідальності. На місці події факт передачі хабара задокументували працівники внутрішньої безпеки та захисту економіки Нацполіції, слідчі спеціальної поліції та військової прокуратури", - йдеться у повідомленні поліції.

У Дніпрі заступник начальника колонії затриманий на пропозиції хабара поліцейськомуУ Дніпрі заступник начальника колонії затриманий на пропозиції хабара поліцейськомуУ Дніпрі заступник начальника колонії затриманий на пропозиції хабара поліцейському

Фото: за корупцію затримано співробітника в'язниці у Дніпрі (npu.gov.ua)

За фактом пропозиції хабара посадовцем колонії відкрито кримінальне провадження. Розслідування справи вестиме слідчий відділ відділу спеціальної поліції області.

Правопорушника затримано. Подальшу долю фігуранта справи вирішить суд.

Нагадаємо, у Київській області викрили на хабарі посадовця Державної фіскальної служби.