ua en ru

Довгій визнав, що допускав порушення під час роботи в Київраді, Ляшко виштовхав його з трибуни

Позафракційний народний депутат Олесь Довгій визнав, що допускав порушення під час роботи в Київради. Про це він заявив з трибуни Верховної Ради.

Позафракційний народний депутат Олесь Довгій визнав, що допускав порушення під час роботи в Київської міської ради. Про це він заявив з трибуни Верховної Ради, передає кореспондент РБК-Україна.

"Я депутат, якого ви добре знаєте. Але тут я можу сказати, що у багатьох уявлення про мене засноване на неправдивої інформації. Якщо зараз мене, кандидата економічних наук, у порушення норм регламенту - адже ця пропозиція не була підтримана на комітеті - ви усунете, це буде порушенням закону. Не робіть цього за політичними мотивами!.. Я не тримаюся за посаду, а закликаю вас дотримуватися закону... Так, я працював з Черновецьким! (бівшим мером Києва Леонідом Черновецьким, - ред.) Я зізнаюся. Я працював з Черновецьким, були тоді порушення регламенту? Скажу, що були", - заявив Довгий.

Разом з тим, він закликав депутатів сьогодні стежити за його діяльністю в парламенті і за тими документами, які він буде пропонувати.

У свою чергу лідер Радикальної партії Олег Ляшко виштовхав його з трибуни Ради.

Нагадаємо, раніше Довгий заявив про готовність голосувати в Раді разом з коаліцією.