ua en ru

Динамо - Зеніт: Стенограма онлайн трансляції матчу

Динамо і Зеніт зустрінуться в третьому турі Об'єднаного турніру. Три дні тому кияни в умовно гостьовому матчі відсвяткували перемогу, обігравши "Зеніт" з рахунком 2:1. "Динамо" дуже вдало почало турнір, набравши максимум очок у двох матчах з російськими командами. Сьогодні команда Олега Блохіна постарається зіграти не гірше. Родзинки київським уболівальникам може додати можливий вихід на поле когось із зіркових новачків "Динамо" - Ленса, Мбокані і Бельханда.

"Динамо" і "Зеніт" подарували вболівальникам неймовірне видовище. Шість голів, швидкісна гра з безліччю моментів, драматична розв'язка - чого ще треба любителям футболу літнім вечором. "Динамо" вело гру, забивало голи, але пітерський клуб використовував всі свої шанси, кожен раз залучаючи фортуну на свій бік. І вже коли здавалося, що кияни через свої безглузді помилки програють матч, характер виявився як ніколи до речі підопічним Блохіна. У підсумку нічия, яка залишила "Динамо" на першій сходинці за підсумками трьох турів Об'єднаного турніру.

3 липня, 20:30
Київ, НСК "Олімпійський"
Динамо - Зеніт, 3:3 (Гармаш, 8, Дуду, 58, Нету, 90, аг - Данні, 40, Кержаков, 76, Джорджевич, 84)

90+5 хв. Свистить Можаровський. Яскравий матч сьогодні ми дивилися. "Динамо" показало цікаву гру, а "Зеніт" - везіння.

Динамо - Зеніт: Стенограма онлайн трансляції матчу90+3 хв. Віталій Буяльський вийшов на пару хвилин, замінивши Безуса. Тактична заміна від Блохіна.

Динамо - Зеніт: Стенограма онлайн трансляції матчу90 хв. ГОООООООЛ!!!! "Динамо" демонструє характер! Штрафний Велозу подав у район одинадцятиметрової позначки, де в штовханині голів Нету вразив власні ворота.

Динамо - Зеніт: Стенограма онлайн трансляції матчу84 хв. Гол!! Третій м'яч влітає у ворота "Динамо". Накоїли Сілва і Селін в захисті. Бразилець фактично виклав м'яч на блюдечку Джорджевичу перед воротами Коваля. Селін не зміг перешкодити гравцеві "Зеніту" забити. Через кричущу помилку можуть програти кияни.

Динамо - Зеніт: Стенограма онлайн трансляції матчу81 хв. Данні йде, молодий Гасилін виходить. По позиції заміна у Спалетті.

79 хв. Могли забивати динамівці. Момент у Мехмеді був ідентичний голу Данні, але Адмір не зміг обробити складний м'яч. А передачу віддавав Цуріков.

Динамо - Зеніт: Стенограма онлайн трансляції матчу76 хв. Гол! Знову несподівано забиває "Зеніт"! Кержаков завдає ще один більярдний удар по воротах киян, і знову Коваль пропускає невідпорний удар. Що ж за таке везіння сьогодні у "Зеніта"!

Динамо - Зеніт: Стенограма онлайн трансляції матчу73 хв. У "Зеніта" виходить молодий туркмен Джамалладін Ходжаніязов, він змінив Віктора Файзулліна.

Динамо - Зеніт: Стенограма онлайн трансляції матчу70 хв. У "Динамо" з'являється Андрій Цуріков, який змінює Дуду. А ось Дуду себе показав. Якщо буде і далі прогресувати, буде грати у Блохіна.

Динамо - Зеніт: Стенограма онлайн трансляції матчу68 хв. Лука Джорджевіч вийшов на поле у складі "Зеніту". Поміняв він втомленого Андрія Аршавіна. Нічого не показав Аршавін.

65 хв. Пробив метрів з 30 Безус, м'яч пролетів високо.

61 хв. Непогано виглядають Мехмеді і Дуду по флангах. Регулярно створюють дірки в захисті "Зеніту". Ленс відійшов на місце злегка відтягнутого центрфорварда.

Динамо - Зеніт: Стенограма онлайн трансляції матчу58 хв. ГООООЛ!!! Дуду забиває! М'яч після подачі справа відлетів до неприкритого бразильця і той щосили розстріляв ворота Лодигіна.

Динамо - Зеніт: Стенограма онлайн трансляції матчу55 хв. А змінює Ленс Ярмоленка. Відпрацював Андрій на п'ятірку. Ленс зобов'язаний виступити не гірше. У нього ж "сімка" на спині, номер Шевченка.

52 хв. Джермейн Ленс готується вийти на поле. Мабуть, змінить голландець Кравця.

50 хв. Ай, Дуду міг виходити на побачення з голкіпером, але від коліна бразильця м'яч відлетів занадто далеко і потрапив в руки Лодигіна.

48 хв. Дуду пробив здалеку - дуже неточно.

Динамо - Зеніт: Стенограма онлайн трансляції матчу46 хв. В "Динамо" замін побільше. Замість Кравця вийшов Мехмеді, Селін з'явився на полі замість Хачеріді, Кранчара змінив Безус, Гармаш поступився місцем Велозу, а Вукоєвич вийшов замість Аруни.

Динамо - Зеніт: Стенограма онлайн трансляції матчу46 хв. Розпочався другий тайм. У "Зеніта" Лукович в перерві змінив Родича, а Могилевец замінив Зирянова.

45+3 хв. Перерва.

45 хв. Дограють тайм команди. Три хвилини компенсував арбітр. А пітерці подали два кутових. Після останнього Вітсель пробивав по воротах Коваля, але не влучив.

Динамо - Зеніт: Стенограма онлайн трансляції матчу44 хв. Аруна "відзначився" гірчичником за фол проти Зирянова. Є передчуття, що зніме нігерійця Блохін в перерві.

Динамо - Зеніт: Стенограма онлайн трансляції матчу42 хв. А тепер Зирянов грубо зіграв проти Гармаша і отримав жовту картку.

Динамо - Зеніт: Стенограма онлайн трансляції матчу40 хв. Гол! Якось несподівано зрівнює рахунок "Зеніт". Зирянов зробив гол. Прийнявши м'яч на лівому куті штрафного майданчика, Костянтин поклав на газон Дуду і відкотив снаряд під удар Данні. Португалець відправив його в ціль. Коваль був безсилий врятувати "Динамо".

36 хв. Пауза в грі. Аруні знадобилася медична допомога, але він вже повернувся на поле. Поки йде рівна гра.

33 хв. Відмінну атаку розіграли динамівці. Кранчар протягнув м'яч у штрафну, де впав після підкату захисника. Повтор показав, що пенальті не було, м'яч зіграв гравець "Зеніту".

32 хв. Кержаков міг виходити один на один з Ковалем, але замість цього порушив правила у дуелі з Відою.

28 хв. Заспокоїлася гра. Пітерці навіть змогли взяти м'яч під контроль. "Динамо" чекає шансів на контратаки.

25 хв. Ярмоленко на фланзі обіграв двох захисників і навісив, але воротар забрав м'яч.

24 хв. Перший момент у "Зеніта" стався в середині тайму. Кержаков пробив з меж штрафного - Коваль на місці.

Динамо - Зеніт: Стенограма онлайн трансляції матчу22 хв. Данні зірвав атаку киян і отримав за це гірчичник.

20 хв. Ярмоленко в черговий раз навісив в центр штрафного пітерців, де Кравець розстрілював Лодигіна. Трохи не влучив у рамку форвард "Динамо".

19 хв. Флангами пройшли динамівці в штрафну "Зеніту". Данило Сілва прострілював, але Лодигін завадив форвардам забити другий гол.

17 хв. Данило Сілва навісив справа, але після рикошету від захисника м'яч потрапив у поперечину.

16 хв. Наскільки великий контраст між московським і київським матчами. "Шахтар" та "Спартак" мляво тягали м'яч в центрі поля, а ось кияни взяли бика за роги і тиснуть на захисні редути "Зеніту". Варто зазначити, що захист у пітерців на рівні середняка УПЛ.

14 хв. Аруна з лінії штрафного бив "на виконання". Вище.

13 хв. Ярмоленко Прострілив у центр штрафного "Зеніту", але відбилися пітерці. Тяжко їм зараз доводиться.

10 хв. Не ставить пенальті Можаровський, але ж штовхали Дуду у штрафному майданчику "Зеніта". "Динамо" просто розриває захист пітерців. Дуже динамічна гра.

Динамо - Зеніт: Стенограма онлайн трансляції матчу8 хв. ГООООЛ!!! Гармаш знову забиває! І знову на початку матчу. Ярмоленко навісив у штрафний майданчик, де захисники залишили Гармаша одного в центрі. Денис холоднокровно розстріляв воротаря "Зеніту". 1:0!

7 хв. Дуду! На цей раз бразилець наважився на удар з 22-х метрів, але м'яч пролетів зовсім поруч зі штангою.

5 хв. Який момент упустив Кравець! Ярмоленко і Кравець вийшли на одного захисника "Зеніта", Андрій вивів Кравця один на один з воротарем, але Артем забарився і був відтіснений на фланг.

3 хв. Дуду отримав пас на лівому фланзі атаки, прострілив у воротарський майданчик, але там надійно на виході зіграв Лодигін.

1 хв. Матч розпочався. "Динамо" взяло під контроль м'яч.

Склади команд:

Динамо: Коваль - Данило Сілва, Віда, Хачеріді, Макаренко - Гармаш, Аруна - Ярмоленко, Кранчар, Дуду - Кравець

Запасні: Шовковський, Селін, Вукоєвич, Велозу, Безус, Мехмеді, Ленс

Зеніт: Лодигін - Анюков, Губочан, Немає, Родич - Зирянов, Вітсель - Файзулін, Данні, Аршавін - Кержаков

Запасні: Малафєєв, Бабурін, Ломбертс, Ребенко, Лукович, Ходжаніязов, Могилевець, Бухаров, Гасилін, Джорджевич