ua en ru

Динамо - Спартак: Стенограма онлайн трансляції матчу

"Динамо" в останньому матчі Об'єднаного турніру обіграло "Спартак" з рахунком 2:1 і впевнено виграло групу з чотирьох команд. У матчі на "Олімпійському" кияни показали впевнену гру, швидкісні атаки, контроль м'ячі, забиті голи і впевнену гру новачків. Понад 51 тис. вболівальників залишилися задоволеними після фінального свистка, скандуючи назву своєї улюбленої команди. "Динамо" набрало у турнірі 10 очок, чим не тільки порадувало Блохіна, але і продемонстрував високі амбіції на новий сезон.

"Динамо" в останньому матчі Об'єднаного турніру обіграло "Спартак" з рахунком 2:1 і впевнено виграло групу з чотирьох команд. У матчі на "Олімпійському" кияни показали впевнену гру, швидкісні атаки, контроль м'ячі, забиті голи і впевнену гру новачків. Понад 51 тис. вболівальників залишилися задоволеними після фінального свистка, скандуючи назву своєї улюбленої команди. "Динамо" набрало у турнірі 10 очок, чим не тільки порадувало Блохіна, але і продемонстрував високі амбіції на новий сезон.

7 липня, 20:30
Київ, НСК "Олімпійський"
Динамо - Спартак, 2:1 (Ленс, 15, Гусєв, 61 - Інсаурральде, 90+2)

90+3 хв. Звучить фінальний свисток Вакса, "Динамо" по грі впевнено перемагає "Спартак" і виграє Об'єднаний турнір.

Динамо - Спартак: Стенограма онлайн трансляції матчу90+2 хв. Гол! 2:1 у нас в матчі. Навіс в штрафну "Динамо" від Комбарова, і Інсаурральде головою скинув м'яч у кут воріт Шовковського. Селін втратив позицію при подачі.

Динамо - Спартак: Стенограма онлайн трансляції матчу90 хв. У "Динамо" Буяльський змінює Велозу.

86 хв. Дуду демонструє просто феноменальну техніку. На величезній швидкості показав фінти високого класу, в тому числі і зіданівську "рулетку". А потім ще й був збитий захисником у червоній формі.

83 хв. "Динамо" в кінці матчу дає атакувати "Спартаку". Але гості нічого путнього створити не можуть.

79 хв. Небезпечний штрафний розіграли динамівці, двічі пробиваючи по воротах "Спартака". Кожен раз захисники блокували удари Кранчара і Мехмеді.

76 хв. Мехмеді і Боккетті завелися. Рефері заспокоює гарячих хлопців. Без попереджень.

72 хв. Хорошу контратаку "Динамо" запоров Дуду, перетримавши м'яча.

Динамо - Спартак: Стенограма онлайн трансляції матчу69 хв. Два рази за хвилину Тіно Коста грубо зносив динамівців у центрі поля. Вакс не витримав і покарав грубіяна гірчичником.

66 хв. Справжню навалу на ворота "Спартака" влаштували динамівці. Тиск Києва подобається уболівальникам, які просто сходять з розуму. Ще й Дуду порадував публіку, пожонглювавши головою м'яча біля штрафного майданчика гостей.

Динамо - Спартак: Стенограма онлайн трансляції матчу63 хв. У "Спартака" Мовсісян пішов на відпочинок. Еменіке буде тепер намагатися атакувати ворота Шовковського.

Динамо - Спартак: Стенограма онлайн трансляції матчу62 хв. Мехмеді вийшов на поле відразу після голу. Адмір замінив Мбокані.

Динамо - Спартак: Стенограма онлайн трансляції матчу61 хв. ГООООООЛ!!! Зразково грають кияни в атаці. Дуду в атаці виждав паузу і віддав Селіну, який у дотик прострілив уздовж воріт, звідки Гусєв забив другий голешник у ворота Песьякова.

Динамо - Спартак: Стенограма онлайн трансляції матчу57 хв. Травмувався Бризгалов. Схоже, серйозно. Замість нього на полі з'явився Інсаурральде.

54 хв. Кранчар віддав пас вперед на Мбокані, а конголезець продавив і захисників, і воротаря, але м'яч вислизнув до лицьової лінії, що допомогло спартаківцям відвести небезпеку від своїх воріт.

Динамо - Спартак: Стенограма онлайн трансляції матчу53 хв. Лукмана Аруну замінив Ніко Кранчар.

52 хв. Шикарну контратаку провели кияни. Мбокані своїм величезним корпусом протягнув м'яч до штрафного, віддав на Дуду, а бразилець щосили пробив обвідним ударів у дальній кут. Песьяков потягнув удар динамівця, а потім ще й взяв добивання.

49 хв. Мбокані віддавав у штрафний майданчик, де опинився Вукоєвич, але Огнєн не зміг наздогнати м'яч.

47 хв. Аруна закинув м'яч у штрафну на Гусєва, але Олега випередив Бризгалов. Кутовий небезпекою біля воріт Песьякова не порадував.

Динамо - Спартак: Стенограма онлайн трансляції матчу46 хв. Стартує другий тайм традиційно замінами. У "Динамо" з'явилися Огнєн Вукоєвич, Гусєв та Дуду. Гармаш, Ярмоленко і Ленс пішли відпочивати. У "Спартака" Кротів замінив Білялетдінова.

Перерва

Динамо - Спартак: Стенограма онлайн трансляції матчу45 хв. Жовта для Бокетті за зрив дуже перспективної контратаки "Динамо". Якби не сфолив італієць, Мбокані вийшов на побачення з Песьяковим. Дуже хороший Мбокані впершому таймі.

42 хв. Яковлєв і Селін боролися за м'яч у штрафному майданчику, нападник впав, вимагаючи призначення пенальті, але свисток арбітра промовчав.

40 хв. Під час атаки "Динамо" Мбокані показав свою майстерність у контролі м'яча. Корпусом грає конголезець відмінно. Відібрати круглого у нього поки не можуть спартаківці.

38 хв. Жорстко зніс Тіно Коста Аруну, але Вакс жовтої не виписав.

Динамо - Спартак: Стенограма онлайн трансляції матчу36 хв. Хурадо в жорсткому підкаті зіграв в ноги Даніло Сілві - жовта картка спартаківцю.

35 хв. Після навісу з лівого флангу Аруна пробив по воротах головою - Песьяков парирує. Правда, нігерієць перебував у офсайді, про що просигналізував асистент арбітра.

33 хв. Спробував Мовсісян продавити Віду, але захисники "Динамо" відтіснили форварда, а потім і зовсім відібрали м'яч у гостей.

30 хв. "Спартак" кілька хвилин контролює м'яч, але лише в центрі поля. Особливо не загострюють гру москвичі.

27 хв. Ярмоленко намагався втекти по правому флангу від Комбарова, але Дмитро у швидкості динамівцю не поступився і відібрав м'яч.

Динамо - Спартак: Стенограма онлайн трансляції матчу24 хв. Данило Сілва отримує першу жовту картку в матчі. Затримав суперника за футболку бразилець.

23 хв. Ленс прорвався по лівому флангу, вирізав м'яч у штрафну, але занадто сильною вийшла передача.

21 хв. Після голу динамівці взяли гру під свій контроль. Серйозною перевагою володіють гравці київського клубу.

17 хв. Мбокані ледь не вийшов на рандеву з Песьяковим після розрізного пасу Сілви. Офсайд просвистів Вакс.

Динамо - Спартак: Стенограма онлайн трансляції матчу15 хв. ГОООЛ!!! Після грубої помилки Бризгалова перший гол за "Динамо" забиває Ленс. Підкараулив захисника, обіграв воротаря і забив. Вітаємо новачка киян!

14 мин.Атакуют кияни заробили два кутових. Мбокані за 2 хвилини три рази пробивав по воротах.

9 хв. Мовсісян пробив метрів з 17-ти - Шовковський на місці.

7 хв. Могли забивати динамівці вже на старті матчу, але Гармаш не зміг в ближньому бою переграти Песьякова після грубої помилки захисників.

5 хв. І перший удар Мбокані по воротах "Спартака". Прийняв конголезець м'яч на груди після подачі з флангу і відразу ж спробував розстріляти ворота. Захисник завадив пробити як треба.

3 хв. Ледве не забив Мовсісян. Прорвалися два спартаківця по центру, вірменин просто розстрілював Шовковського, але не влучив у ворота.

1 хв. Арбітр дає старт матчу. Динамівці розіграли м'яч в центрі.

Відзначаємо вихід у старті відразу двох літніх новачків "Динамо" - Ленса і Мбокані.

"Динамо": Шовковський, Хачеріді, Данило Сілва, Селін, Віда, Гармаш, Аруна, Велозу, Ярмоленко, Ленс, Мбокані.

"Спартак": Песьяков, Комбаров, Бокетті, Бризгалов, Паршивлюк, Глушаков, Коста, Білялетдінов, Хурадо, Яковлєв, Мовсісян.