ua en ru

"Динамо" подало апеляцію на дискваліфікацію "Олімпійського"

"Динамо" подало апеляцію на дискваліфікацію "Олімпійського" Фото: НСК "Олімпійський"

У Києві сподіваються провести домашній матч плей-офф при глядачах

Київське "Динамо" направило в УЄФА апеляцію на дискваліфікацію свого стадіону. Про це в інтерв'ю прес-службі київського клубу розповів президент "Динамо" Ігор Суркіс.

"На даний момент ми подали апеляцію в УЄФА. Ми практично розібралися з тим, що там відбулося насправді, і можу вас запевнити, що расизму там не було - це чисте хуліганство. І ось з-за купки даних негідників змушені страждати справжні віддані шанувальники "Динамо", які не можуть прийти на стадіон, щоб повболівати за свою рідну команду. Я дуже розраховую на порядних чесних вболівальників, особливо це стосується ультрас, які завжди займають три-чотири сектори на "Олімпійському". Адже з ними у нас також були проблеми, але після того, як нам вже одного разу довелося грати один матч в єврокубках без глядачів, у нас з ними не було жодного конфлікту, з їхнього боку не було жодного фашистського гасла - нічого такого, за що УЄФА могло б зробити нам зауваження. Нині ж, повторюся, з-за купки негідників справжні вболівальники позбавлені можливості підтримати команду в 1/8 фіналу Ліги чемпіонів", - сказав Суркіс.

Нагадаємо, УЄФА покарав "Динамо" двома матчами без глядачів за бійку під час гри з "Челсі". Перший матч без уболівальників кияни вже провели, обігравши "Маккабі".