ua en ru

Динамо - Аякс 0-0: відеоогляд матчу

Динамо - Аякс 0-0: відеоогляд матчу Фото: "Динамо" - "Аякс" (twitter.com/AFCAjax)

Київський клуб вилітає з Ліги чемпіонів

До уваги читачів РБК-Україна відеоогляд небезпечних моментів матчу-відповіді раунду плей-офф кваліфікації Ліги чемпіонів між київським "Динамо" і амстердамським "Аяксом".

Київське "Динамо" зіграло в нульову внічию з амстердамським "Аяксом" і не змогло пробитися до основного етапу Ліги чемпіонів сезону 2018/19.

"Біло-сині" розпочали матч на домашньому стадіоні значно активніше, проте починаючи з 10 хвилин ініціативу перехопили гості. Вже на 14 хвилині арбітр поставив пенальті у ворота "Динамо" - Кендзьора сфолив на де Лігті, за що отримав жовту картку. На щастя, Тадіч пробив у поперечку воріт.

Ще один 100% шанс амстердамці мали на 36 хвилині, але ван де Беек не влучив у ворота з кількох метрів. Пізніше свою команду дуже виручив Бойко, взявши удар впритул від Хунтелаара.

У перерві Гармаш змінив Шепєлєва, проте у малюнку гри змінилося небагато. В заключні 20 хвилин "Динамо" стало грати активніше в атаці, проте до явних гольових моментів справа не дійшла.

Перший матч команд, що відбувся 22 серпня в Амстердамі, завершився перемогою "Аякса" - 3:1. За підсумками протистояння амстердамський клуб здобув путівку в груповий етап Ліги чемпіонів, а київське "Динамо" виступить в груповому етапі Ліги Європи.