ua en ru

Данилюк закликав Раду підтримати створення Служби фінансових розслідувань

Данилюк закликав Раду підтримати створення Служби фінансових розслідувань Фото: Данилюк закликав потримати створення Служби фінансових розслідувань (фото з відкритих джерел)

Законопроект розроблений в рамках реформування ДФС

Міністр фінансів Олександр Данилюк закликав депутатів, прем'єр-міністра і президента підтримати законопроект про створення Служби фінансових розслідувань, розроблений у Міністерстві фінансів. Про це міністр сказав сьогодні під час години запитань до уряду у Верховній Раді, передає кореспондент РБК-Україна.

"Ми повинні взяти на себе відповідальність і направити до Верховної Ради урядовий законопроект про Службу фінансових розслідувань. Створення СФР - це вже давно перезріле питання, яке я намагаюся вирішити з першого дня свого призначення...Я буду переконувати вас, шановні депутати, президента і прем'єр-міністра підтримати саме законопроект Мінфіну", - заявив Данилюк.

Міністр зазначив, що створення СФР безпосередньо вплине на державний бюджет, ефективність використання його коштів і розвиток економіки в цілому.

Нагадаємо, раніше президент України Петро Порошенко заявив, що питання створення Служби фінансових розслідувань давно назріло.