ua en ru

Члени ПАРЄ не хочуть повернення Росії, - Ар'єв

Члени ПАРЄ не хочуть повернення Росії, - Ар'єв Фото: Володимир Ар'єв

За повернення Росії виступив президент ПАРЄ

Члени Парламентської асамблеї Ради Європи (ПАРЄ) не хочуть повернення до пленарної зали представників Росії, які залишили її через санкції. Про це заявив Володимир Ар'єв, який перебуває у Страсбурзі, повідомляє Еспресо.TV.

"Це особиста думка Аграмунта. І те, що я бачу, її не поділяють члени асамблеї, особливо на фоні доповіді слідчої групи щодо МН17 і після варварських бомбардувань в Алеппо, що визнають військовим злочином", - зазначив він.

Ар'єв також наголосив, що у Аграмунта своя позиція, "щоб провести політику умиротворення - щоб всіх мати за одним столом".

"Росія сьогодні відрізняється від Радянського Союзу тільки тим, що там не запровадили смертну кару. Тому ми говоримо, що це неможливо - повертати Російську Федерацію до залу, доки вона не зробить відповідні кроки для виконання резолюції ПАРЄ", - додав Ар'єв.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що президент Парламентської асамблеї Ради Європи (ПАРЄ) Педро Аграмунт закликає асамблею зробити все необхідне для повернення в пленарний зал представників Російської Федерації.