ua en ru

Число затриманих у Москві на акції в підтримку Сенцова збільшилося до 11

Число затриманих у Москві на акції в підтримку Сенцова збільшилося до 11 Фото: акція в Москві (twitter.com/novaya_gazeta)

Всього на акцію прийшли близько 30 осіб

У Москві затримали 11 активістів, які проводили акцію на підтримку українського режисера Олега Сенцова. Про це повідомляють російські ЗМІ.

Повідомляється, що через деякий час після початку акції під'їхали правоохоронці, які почали затримувати учасників демонстрації. Зазначено, що зараз затримані чекають протоколу в ОВС.

За словами одного з учасників акції Володимира Максакова, затриманих було 11. Він розповів, що у активістів були плакати, на одному з яких було написано "Росія і Україна, відпустіть політзеків". Зазначимо, що депутат Басманного району РФ Віктор Котов, який прибув до затриманих, повідомив, що "оформлення ще не почалося".

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Москві на акції на підтримку політв'язня Кремля, українського режисера Олега Сенцова затримали сім осіб. Всього на акцію на Чистопрудному бульварі прийшли близько 30 осіб, які по черзі тримали плакати. Поліція затримала всіх, хто був з плакатами.