ua en ru

Чичваркін підтвердив, що готовий очолити "Укрнафту"

Чичваркін підтвердив, що готовий очолити "Укрнафту" Фото: Євген Чичваркін

Чичваркін вже пропонував Президенту призначити його головою "Укрнафти"

Співвласник мережі салонів стільникового зв'язку "Евросеть" Євген Чичваркін підтвердив, що готовий очолити ПАТ "Укрнафту". Про це він заявив в ефірі "Радіо Вести", передає прес-служба в Twitter.

"Я докладу всі зусилля, щоб "Укрнафта" процвітала. План реформування з'явитися, коли мене призначать на цю посаду. Коли пару місяців тому змінювався міністр економіки, я написав Президентові, що я ідеальна кандидатура. Тоді я не отримав відповіді", - заявив Чичваркін.

У той же час прес-секретар НАК "Нафтогазу Україна" Олена Осмоловська в коментарі РБК-Україна не підтвердила і не спростувала інформацію про можливе призначення Чічваркіна.

"Там дійсно дві людини, які мають досвід у нафтогазовій галузі на керівний пост - це все що можу говорити. Має бути засідання номінаційного комітету, на якому буде відібраний кандидат", - сказала Осмоловська.

Нагадаємо, вчора, 9 липня, компетентне джерело повідомило РБК-Україна, що ПАТ "Укрнафта" після найближчого зборів акціонерів з високою часткою ймовірності може очолити Євген Чичваркін.