ua en ru

У четвер фракція БПП прийме рішення щодо антикорупційного суду

У четвер фракція БПП прийме рішення щодо антикорупційного суду Фото: фракція БПП (facebook.com-BPP.Solidarnist.official)

Засідання фракції відбудеться о 9:00

Парламентська фракція "Блок Петра Порошенка" ухвалить рішення щодо голосування за законопроект про створення Вищого антикорупційного суду зранку у четвер. Про це РБК-Україна повідомило джерело у парламенті.

"Сьогодні о 12:00 відбулось засідання фракції, на якому вирішено зібратись для прийняття рішення завтра. Комітет сьогодні розглядатиме правки, в тому числі ту контроверсійну. За результатами комітету БПП збереться о 9:00 завтра для прийняття рішення", - повідомило джерело.

Нагадаємо, депутати ВР пройшли 235 поправок до законопроекту про Вищий антикорупційний суд. Так, глава парламенту Андрій Парубій повідомив, що в четвер нардепи приступлять до розгляду документу з поправки 236. Усього в документі 1927 правок.

У парламенті ввечері, 23 травня, планують провести черговий раунд переговорів з представниками Міжнародного валютного фонду (МВФ) з приводу спірних норм законопроекту про антикорупційний суд.