ua en ru

У Чернівецькій області сталася аварія під час чемпіонату України з ралі, є загиблий

У Чернівецькій області сталася аварія під час чемпіонату України з ралі, є загиблий Фото: ДТП (УНІАН)

У Чернівецькій області під час чемпіонату України з ралі "Буковина-2017" розбився автомобіль

У Чернівецькій області під час чемпіонату України з ралі "Буковина-2017" розбився автомобіль "ГАЗ 2410 "Волга", в результаті аварії загинула одна людина, ще один перебуває у важкому стані. Про це повідомляє місцеве видання kitsman.info.

Повідомляється, що в Сторожинецькому районі Чернівецької області в суботу, 9 вересня, стартували перегони IV етапу Чемпіонату України "Буковина - 2017" з автомобільного спорту - ралі.

На кордоні Сторожинецького та Кіцманського району розбився ралійний автомобіль "ГАЗ 2410 "Волга", яким керував екіпаж з Одеси. На великій швидкості авто викинуло з траси. Машина в'їхала у бетонну опору. Один з членів екіпажу загинув на місці, інший учасник екіпажу травмований. Його у важкому стані госпіталізували.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що 7 вересня у Черкаській області в результаті дорожньо-транспортної пригоди загинув військовослужбовець.

Як наголошується, аварія сталася на автодорозі Київ-Одеса поблизу села Шарин Уманського району, де автомобіль "Сканія" зіткнувся з військовим тягачем МАЗ 537, припаркованим на узбіччі дороги для проведення ремонтних робіт.