ua en ru

У Черкасах на хабарі затримали держвиконавця управління юстиції

У Черкасах на хабарі затримали держвиконавця управління юстиції Фото: хабар держвиконавцю управління юстиції (ssu.gov.ua)

Зловмисницю було затримано у робочому кабінеті під час отримання всієї суми хабара - 1000 доларів

У Черкасах співробітники Служби безпеки України (СБУ) затримала на хабарі посадовця виконавчої служби держвиконавця центрального відділу державної виконавчої служби Черкаського управління юстиції. Про це йдеться у повідомленні СБУ.

"Правоохоронці встановили, що посадовець вимагала від місцевого жителя тисячу доларів. За вказану суму чиновниця обіцяла зняти заборони щодо виїзду за кордон у рамках відкритого виконавчого провадження", - повідомляє СБУ.

Зловмисницю було затримано оперативниками спецслужби у робочому кабінеті під час отримання всієї суми хабара.

У Черкасах на хабарі затримали держвиконавця управління юстиціїУ Черкасах на хабарі затримали держвиконавця управління юстиції

Фото: хабар держвиконавцю управління юстиції (ssu.gov.ua)

Наразі вирішується питання щодо оголошення чиновниці про підозру та обрання запобіжного заходу. За фактор одержання забара у великому розмірі (ч. 3 ст. 368 ККУ) відкрито кримінальне провадження та триває досудове розслідування.

Нагадаємо, СБУ викрила на хабарі старшого оперуповноваженого відділу карного розшуку одного з районних управлінь Національної поліції Київської області.