ua en ru

Челсі - Атлетико: стенограм онлайн-трансляції матчу Ліги Чемпіонів

Мадридський "Атлетіко" обіграв у повторному півфіналі лондонський "Челсі" і вийшов у фінал Ліги Чемпіонів. Голами у матчі відзначилися Торрес, Адріано, Коста і Туран.

Мадридський "Атлетіко" обіграв у повторному півфіналі лондонський "Челсі" і вийшов у фінал Ліги Чемпіонів. Голами у матчі відзначилися Торрес, Адріано, Коста і Туран.

30 квітня, 21:45
Лондон, "Стемфорд Брідж"
Челсі - Атлетіко, 1:3
Гол:
Торрес, 36 - Адріано, 44, Коста, 60 (з пен.), Туран, 72
Челсі: Шварцер, Іванович, Коул, Луїс, Кехілл, Террі, Аспілікуета, Рамірес, Азар, Вілліан, Торрес
Атлетіко: Куртуа, Годін, Луїс, Хуанфран, Міранда, Суарес, Тьяго, Коке, Туран, Лопес, Коста

Свисток! Нас чекає мадридське дербі у фіналі Ліги Чемпіонів!

90+4 хв. Неймовірно, але Куртуа знову рятує свою команду! Азар пройшов по центру штрафного майданчика і пробив у ближній кут, але Тібо ногами витягнув м'яч!

88 хв. Дуже щільно обороняється зараз Атлетіко. Не дають гравцям Челсі входити в свою штрафну, найчастіше, відбираючи м'яч на її підходах.

Челсі - Атлетико: стенограм онлайн-трансляції матчу Ліги Чемпіонів84 хв. Родрігес вийшов на поле замість Турана.

82 хв. Намагається щось придумати Челсі, але крім більш-менш небезпечних прострілів, мало що видно у виконанні аристократів.

Челсі - Атлетико: стенограм онлайн-трансляції матчу Ліги Чемпіонів78 хв. Харків'янин Соса змінює Дієго Коста. А у Челсі Шюррле поміняв Вілліана.

76 хв. Не можуть лондонці відійти від такого шоку. Не виходить у господарів елементарно вийти зі своєї половини поля.

Челсі - Атлетико: стенограм онлайн-трансляції матчу Ліги Чемпіонів72 хв. І є третій гол!! Туран!! Після подачі з правого флангу Коста бив головою, але влучив у поперечину, звідки снаряд відскочив точно на ногу Турана, який фактично виводить свою команду у фінал!

71 хв. Після кількох атак Челсі Атлетіко знову взявся за володіння м'ячем на половині поля господарів.

Челсі - Атлетико: стенограм онлайн-трансляції матчу Ліги Чемпіонів67 хв. А замість Торреса з'явився Ба.

Челсі - Атлетико: стенограм онлайн-трансляції матчу Ліги Чемпіонів66 хв. І змінює його Сімеоне. Замість Адріана Лопеса виходить Гарсія.

Челсі - Атлетико: стенограм онлайн-трансляції матчу Ліги Чемпіонів65 хв. Лопес фолить в атаці.

64 хв. Неймовірна відповідь від Челсі! Вілліан виконав подачу зі штрафного, Ето'О пробив головою, м'яч влучив у штангу, після чого Куртуа зумів його ще й вибити!

Челсі - Атлетико: стенограм онлайн-трансляції матчу Ліги Чемпіонів60 хв. А ще Коста примудрився зіпсувати газон перед виконанням пенальті.

Челсі - Атлетико: стенограм онлайн-трансляції матчу Ліги Чемпіонів60 хв. І Дієго Коста точно пробиває під поперечину!

59 хв. Ось це так! Ето'О порушив правила на Годіну у своєму штрафному! Пенальті!

Челсі - Атлетико: стенограм онлайн-трансляції матчу Ліги Чемпіонів55 хв. Коул пішов з поля, а на нього вийшов Ето'О

54 хв. Непогано Террі бив головою після подачі зі штрафного, але Куртуа встиг зреагувати на удар.

52 хв. Іспанці вирішили, що найкраща оборона - це захист. Цікаво, а чи пам'ятають в Атлетіко, що команди Моурінью чудово вміють контратакувати?

48 хв. Після прострілу з флангу м'яч дійшов до Турана, турок пробив, але Шварцер зумів відбити м'яч на кутовий.

47 хв. Непогано виконали штрафний мадридці, але нормально пробити головою Коста не зміг.

Слідкуємо за другим таймом. Він обіцяє бути дуже цікавим.

І звучить свисток на перерву

Челсі - Атлетико: стенограм онлайн-трансляції матчу Ліги Чемпіонів44 хв. А ось і ще один гол! Помилилися захисники, задивившись на те, як Тьяго пасував на дальню штангу на Адріано, який спокійно пробив у ближній кут!

42 хв. Адріан дістав м'яч головою після подачі зі штрафного, але після дотику з верхівкою гравці Атлетико Шварцер спокійно забрав м'яч собі.

40 хв. Мало що змінилося в грі - Атлетіко продовжує катати м'яч на половині поля Челсі, не створюючи реальних моментів.

Челсі - Атлетико: стенограм онлайн-трансляції матчу Ліги Чемпіонів36 хв. ГОЛ!!! Челсі виходить вперед! Вілліан красиво розібрався на правому фланзі з двома захисниками, м'яч підхопив Аспілікуета і прострілив у центр на Торреса, який одним дотиком вивів свою команду вперед!

35 хв. Вдалося Атлетіко перевести гру на половину поля Челсі. Але захист аристократів такий же зібраний, як і у гостей і помилок не допускає.

Челсі - Атлетико: стенограм онлайн-трансляції матчу Ліги Чемпіонів31 хв. Рамірес грубо зупинив Косту на вході в штрафну Челсі.

27 хв. Трохи активніше зараз Челсі. Але реальних серйозних моментів поки немає. Від чого гра виглядає досить повільно.

23 хв. Давид Луїс зміг прийняти м'яч у штрафному суперника і пробити через себе в падінні. Трохи неточно, але було небезпечно.

19 хв. Косту вивели на ударну позицію в штрафному Челсі, але удар Дієго накрив підкат Кехілла

15 хв. Рамірес заробив штрафний на хорошому місці, але удар Вілліана пройшов вище воріт.

11 хв. Подобається обом командам грати через довгий пас. Поки що, така тактика результатів не дає. Як і позиційні атаки.

7 хв. Цікаво, але Моринью виставив на гру надзахисний склад в 5-6 захисників. Як бачимо, первісна мета Челсі - не пропустити.

3 хв. Перші хвилини дуже обережно проводять команди. Атлетіко і Челсі розуміють ціну помилки і великими силами в атаку не ходять.

Команди на полі. Починаємо трансляцію!

Добрий вечір, друзі. РБК-Україна починає онлайн-трансляцію матчу "Челсі" - "Атлетіко".

Переможці двох попередніх розіграшів Ліги Європи УЄФА продовжать боротьбу за путівку у фінал Ліги чемпіонів УЄФА на "Стемфорд Брідж". Жозе Моурінью добрався до цієї стадії турніру в п'ятий раз поспіль, а нульова нічия на "Вісенте Кальдерон" дала його "Челсі" невелику перевагу в протистоянні з "Атлетіко"

У воротах іспанців напевно знову з'явиться Тібо Куртуа. Бельгієць ще в 2011 році підписав контракт з "Челсі", але ось уже третій сезон захищає кольори мадридців на правах оренди. У разі успіху "Атлетіко" проб'ється у фінал головного єврокубку вперше з 1974 року, тоді як лондонці можуть зробити це в третій раз за сім років. Зате мадридці можуть похвалитися тим, що залишаються останньою командою, яка не програла жодного матчу у поточній Лізі чемпіонів. В 11 зустрічах у цьому євросезоні червоно-білі здобули вісім перемог при трьох нічиїх.

"Челсі" вийшов у півфінал Ліги чемпіонів в сьомий раз за останні 11 сезонів. Для цього йому довелося здійснити подвиг - відіграти достатній дефіцит після поразки від "Парі Сен-Жермен" у першому чвертьфінальному матчі з рахунком 1:3. На "Стемфорд Брідж" британці перемогли 2:0 і пройшли до квартету кращих за правилом виїзного голу.

"Атлетіко" провів в Англії дев'ять матчів, здобувши лише одну перемогу і чотири рази зігравши внічию. Винятком став поєдинок з "Лестером" в першому колі Кубку УЄФА-1997/98, коли мадридці взяли верх з рахунком 2:0.

Головний тренер "Челсі" Жозе Моурінью:

"У нас матч на виліт, в якому все вирішать дрібниці. Визначальним може стати лише один гол. Тому в цій зустрічі кожен повинен зіграти на максимумі можливого. Протягом 90 хвилин футболісти на полі важливіші за тренера. Я їм довіряю, і це дозволяє мені зберігати спокій",

Головний тренер "Атлетіко" Дієго Сімеоне:

"Віра в себе не покидає нас, особливо в півфіналі Ліги чемпіонів. Це величезна подія для всіх нас, і мої гравці рвуться в бій. Ми прекрасно розуміємо, що нас чекає важкий матч, і всім доведеться трудитися в поті чола. Потрібно викластися по максимуму, щоб домогтися потрібного результату".