ua en ru

БЮТ сьогодні визначиться щодо участі у засіданні під час звернення В.Януковича до народу, а також щодо компенсацій ВР за нанесені збитки під час засідання 27 квітня.

БЮТ сьогодні на засіданні фракції визначиться щодо участі у засіданні під час звернення Президента України Віктора Януковича до народу, а також щодо компенсацій Верховній Раді за нанесені збитки під час засідання 27 квітня. Про це на брифінгу заявив голова фракції БЮТ Іван Кириленко, передає кореспондент РБК-Україна.

"Сьогодні на зборах фракції ввечері ми обговоримо і визначимось щодо дій БЮТ у четвер, коли Президент буде звертатися до українського народу", - сказав В.Кириленко.

Також він заявив: "Буде обговорено питання і ми визначимося, як будемо діяти у питанні компенсацій за нанесені збитки ВР 27 квітня... Ми вважаємо, що вина лежить на усьому депутатському корпусі, хоча наші колеги з коаліції з цим не погоджуються. Але ми єдині в тому, що компенсації мають бути не з державного бюджету і не за рахунок платників податків".