ua en ru

БЮТ не братиме участі у найближчому засіданні Київради

Депутатська фракція "Блок Юлії Тимошенко" у Київській міській раді не братиме участі у пленарному засіданні Київради, на якому заплановано обмеження місцевого самоврядування у столиці шляхом ліквідації районних у м.Києві рад. Відповідне рішення було ухвалено радою виборчого блоку політичних партій "Блок Юлії Тимошенко" у м.Києві та президією фракції БЮТ у Київраді, інформує прес-служба фракції БЮТ у Київраді.
"Зобов'язати депутатів Київради фракції БЮТ не брати участь та не голосувати на найближчому пленарному засіданні сесії Київради, на якому розглядатиметься питання скасування районних у м.Києві рад", - вирішила рада київського БЮТ.
Рада виборчого блоку політичних партій "БЮТ" у м.Києві також закликала опозиційні до влади політичні сили, зокрема, Блок Кличка, об'єднати зусилля задля протидії планам влади обмежити самоврядування в столиці.
У порядку денному пленарного засідання шостої сесії Київради 6-го скликання, яке заплановано на 25 серпня 2010 р., першим стоїть питання "Про звернення Київської міської ради до Верховної Ради України щодо внесення змін до закону України "Про столицю України - місто-герой Київ" стосовно утворення (не утворення) районних рад. Доповідачем з цього питання вказаний в.о. голови КМДА Олександр Попов.