ua en ru

Майбутнє країни в твоїх руках!

Майбутнє країни в твоїх руках!

Свій бізнес - варто?

"Зараз в Україні не найкращі часи для відкриття свого бізнесу"- цю фразу українці чують не одне десятиліття поспіль. Тим не менш, є маса успішних людей, які своїм прикладом довели, що бізнес у нашій країні це реально і вигідно. Вони не побоялися ризикнути і не дивлячись на труднощі домоглися успіху. Сьогодні вони не тільки працюють самі, але і дають роботу іншим - створюючи нові робочі місця, сплачують чималі податки для підняття економіки країни.

Все починається з думки - вона породжує бажання, яке веде до дії.

При нинішній ситуації з економікою зробити свій бізнес буде не просто.

А хто сказав, що буде легко? Пробитися в поодинці завжди важче, але і нагорода набагато вище і приємніше. Адже це ваш власний успіх, до якого ви важко, але вперто просувалися.

Головне ще розуміти, що все що ви робите в результаті послужить не тільки вам особисто, але і на благо країни. Звичайно говорити про патріотизм може і не актуально і навіть смішно. Але погодьтеся адже всім хочеться гідно жити і працювати в "нормальній" країні, а не виїжджати в пошуках кращого життя за кордон, і почувати себе другосортним людиною, нехай навіть і за хорошу зарплату.

Досить про "високе і благородне" пора з чогось починати.

Правильна ідея

Дана стаття не про пошуки початкового капіталу, припустимо, що у вас є грошовий запас, а про цікавих і вдалих бізнес-ідеї для вигідного капіталовкладення в Україні.

У пошуках вірного рішення - куди вкласти свої "кровні" і не тільки не прогоріти, а й отримати гідну прибуток, ми зупинилися на "молодому" в нашій країні виді бізнесу - виробництво трикотажного в'язаного одягу. Створити свою лінію недорогий модного в'язаного одягу - що може бути крутіше. Як говоритися, з цієї хвилини детальніше.

Відразу хочу розвіяти міф про те, що нічого складного в цьому немає. Багато хто може для себе вирішити, що все просто - купити в'язальні машини, знайти відповідні кадри і за роботу.

Хвилиночку! Враховуємо нюанси.

Займатися виробництвом трикотажу досить складно і дорого. Це серйозне заняття для терплячих людей, не зупиняються на півдорозі, заняття вимагає багато часу, певних знань і сил.

Вивчаємо асортимент і конкурентів

Перед купівлею обладнання корисно добре вивчити ринок трикотажу, а також сильні і слабкі сторони конкурентів. Проаналізувати і зрозуміти на чому ви можете вигідно зіграти, щоб зайняти свою нішу і зробити вироблену вами продукцію унікальною та рентабельною.

Найбільшим попитом користується жіночий і дитячий трикотаж, панчішно-шкарпеткова продукція, в'язані шапки, шарфи, рукавички і рукавиці. При грамотному підході до організації, ваше виробництво швидко окупиться і буде приносити стабільний чистий прибуток.

Вибір техніки - б\у чи нова?

Перше з чого потрібно почати -це пошук відповідного приміщення та правильного обладнання. Звичайно можна купити б/у в'язальні машини - так набагато дешевше. Але це на перший погляд. Досвідчений підприємець добре знає з якими підводними каменями доведеться зіткнутися починаючому бізнесменові з уживаної техніки.Пам'ятайте,що позбуваються вже зношеного обладнання, яке максимально використовували, і часто в інших країнах.

Для кого-то вигідно використовувати нашу країну як звалище металобрухту, але тільки не самій Україні. Інші йдуть вперед, а нам пропонують якір, та ще й за наші гроші! Може пора розвивати свою економіку і нарощувати виробничу міць?

Проводимо модернізацію

Набагато вигідніше і більш прагматично запускати свою справу на найсучаснішому технологічному обладнанні.Тільки так можна опинитися попереду і вигідно відрізнятися від конкурентів. Ви зможете відразу приступити до втілення своїх ідей і виробляти шедеври не витрачаючи сил, часу і грошей на ремонт. Та й ставлення до нової техніки завжди більш дбайливе ніж до старої.

Якщо ви вже власник трикотажної фабрики, але продовжуєте працювати на старих машинах, прийшла пора провести повну модернізацію виробничого обладнання. Нехай не все відразу, але навіть поступове оновлення в'язальних машин - це перший крок на шляху до успіху і поліпшення якості виробленого вами товару.

Працюючи на морально застарілій техніці ви просто не выживите серед конкурентів, вас задавлять кількістю і якістю. Нова техніка завжди дає більш ефективний результат, дозволяє зробити більше і в рази знизити собівартість продукції.

Купуємо обладнання

Час диктує свої умови і вносить зміни у всі сфери життя людей. Без впровадження інновацій, сьогодні не зможе нормально функціонувати жодне виробництво, в тому числі і трикотажне.

Світові лідери трикотажної індустрії постійно проводять модернізацію своїх фабрик, стежать за новинками технічної думки Японії і своїм успіхам в чому зобов'язані сучасним японським машини Shima Seiki.

Майбутнє країни в твоїх руках!

SHIMA SEIKI - іменитий бренд світового значення з півстолітньою історією.

Для запуску лінії трикотажного виробництва потрібно зрозуміти, що саме хотілося б випускати, в яких кількостях і для якого покупця. Залежно від цього мова буде йти про кількість машин та їх можливості. Самий мінімальний комплект може становити 1 машина і дизайн-система APEX 3/3, але більш рентабельно розглядати 2-3 машини SHIMA SEIKI і APEX 3/3

Ось деякі моделі, які підійдуть для старту:

SVR-122 - ноу-хау компанії. Втілення багаторічного досвіду і кращих якостей попередніх поколінь в'язальних машин в одній моделі.

SSR-112 - плосковязальная машина 7-12 класу з комп'ютерним управлінням. Являє собою економічну версію, де оптимізовані незатребувані функції.

SCG 122 SN - компактна, високопродуктивна машина, з ефектом грубої ручної в'язки. Система Slideneedle - дозволяє виробляти високоякісний трикотаж 3-1 класу в'язки

SDS-ONE APEX3 - унікальна графічна дизайн-студія розробляє 3D моделі одягу, завдяки чому можна виконати симуляцію і створити зображення готового виробу його задовго до запуску у виробництво.

Підбираємо кадри

В залежності від масштабів виробництва потрібно набрати необхідну кількість обслуговуючого персоналу. Вся принадність обладнання Shima Seiki полягає в обслуговуванні мінімальною кількістю людей, тобто одній людині під силу обслуговування до 10 машин.

Звичайно, коли мова йде тільки про новому обладнанні, а для обслуговування старого ситуація може змінюватися на протилежний.

У Харкові є представництво японського заводу SHIMA SEIKI на Україні, фірма Нові В'язальні Технології/НВТ/, де представлено багато нових моделей і класів машин. На все обладнання йде річна гарантія заводу-виробника, яку здійснює компанія НВТ. Українська фірма займається підготовкою кадрів для управління і обслуговування нових машин SHIMA SEIKI, навчає дизайнерів, технологів і дессинаторов при купівлі дизайн-системи APEX 3/3, здійснює установку та запуск обладнання, виконує сервісне і післягарантійне обслуговування та повне консультативне ведення своїх клієнтів

НВТ представник японського обладнання SHIMA SEIKI в Україні.

В ідеалі, потрібно зібрати свою команду однодумців, готових почати все з нуля і цілеспрямовано розвиватися, не звернувши на півдорозі і кинути всі в пошуках кращих можливостей.

Підведемо підсумки

Економіку країни можна і потрібно піднімати з колін, заради майбутнього своїх дітей.

Подвійно приємно усвідомлювати якщо до успіху країни та ви доклали власні чималі зусилля.

Хочете змінити країну - почніть з себе. Ми гідні громадяни своєї країни і в наших силах зробити її такою, як ми хочемо.

Дійсно, надійне обладнання сьогодні - запорука успіху вашого бізнесу завтра!