ua en ru

У БПП не виключають точкових ротацій у Кабміні

У БПП не виключають точкових ротацій у Кабміні Фото: Ігор Кононенко

Однак за умови врахування позиції Гройсмана

У складі чинного Кабінету міністрів України можливі точкові ротації, однак за умови врахування позиції прем'єр-міністра Володимира Гройсмана. Про це сьогодні у кулуарах Верховної Ради журналістам заявив заступник голови фракції "Блок Петра Порошенка" Ігор Кононенко, передає кореспондент РБК-Україна.

"Є у нас на сьогоднішній день вакансії у Кабінеті міністрів, тут потрібно мати, у першу чергу, позицію прем'єр-міністра і також визначатися, заповнювати вакансії і, можливо, робити точкові ротації у Кабінеті міністрів, але тут дуже важлива з цього приводу позиція прем'єр-міністра", - заявив Кононенко.

За словами нардепа, парламент у найближчий час повинен обрати аудитора Національного антикорупційного бюро України.

Нагадаємо, раніше в статті РБК-Україна "Старт політсезону: як Рада буде приймати ключові закони осені" повідомлялося, що в депутатських і експертних колах стверджують, що в складі Кабінету міністрів можуть відбутися зміни. "В депутатських і експертних колах стверджують, що крісла можуть похитнутися і під іншими міністрами - міністром інфраструктури Володимиром Омеляном, міністром енергетики Ігорем Насаликом, міністром фінансів Олександром Данилюком", - зазначено в матеріалі.