ua en ru

Боруссія - Реал: стенограма онлайн-трансляції матчу Ліги Чемпіонів

Дортмундська "Боруссія" зуміла вдома обіграти мадридський "Реал", але рахунку 2:0 виявилося недостатньо, щоб вибити іспанців з Ліги Чемпіонів.

Дортмундська "Боруссія" зуміла вдома обіграти мадридський "Реал", але рахунку 2:0 виявилося недостатньо, щоб вибити іспанців з Ліги Чемпіонів.

8 квітня, 21:45
Дортмунд, "Вестфаллен"
Боруссія - Реал, 2:0
Голи:
Ройс, 24, 37
Боруссія: Вайденфеллер, Піщек, Фрідріх, Хуммельс, Дурм, Йойич, Кірх, Ройс, Мхітарян, Гросскройтц, Левандовскі
Реал: Касільяс, Карвахал, Пепе, Рамос, Коентрау, Модріч, Алонсо, Ильярраменди, Ді Марія, Бейл, Бензема

Фінальний свисток - Реал в півфіналі!

Боруссія - Реал: стенограма онлайн-трансляції матчу Ліги Чемпіонів90+2 хв. Варан виходить замість Бензема.

90 хв. Бензема протягнув м'яч через всю половину поля Боруссії і віддав на хід Бейлу, якому не дав пробити Вайденфеллер.

87 хв. Схоже, закінчилися сили у Боруссії. Насилу вони доводять м'яч до штрафної Реала. А зараз їм це дуже потрібно.

Боруссія - Реал: стенограма онлайн-трансляції матчу Ліги Чемпіонів83 хв. І тут же Обамеянг порушує правила Модриче.

Боруссія - Реал: стенограма онлайн-трансляції матчу Ліги Чемпіонів81 хв. Вийшов Обамеянг замість Піщека.

79 хв. Зменшила темп Боруссія. Мабуть, нас чекає фінальний штурм трохи пізніше.

Боруссія - Реал: стенограма онлайн-трансляції матчу Ліги Чемпіонів75 хв. Ройс, на думку судді, "малював" пенальті.

73 хв. Ще одна заміна у Реала - Каземіро вийшов замість Ді Марія.

71 хв. Ще один момент у Мхітаряна! З центру штрафного бив Генріх, але Касільяс витягнув м'яч з кута!

Боруссія - Реал: стенограма онлайн-трансляції матчу Ліги Чемпіонів68 хв. Карвахаль збив в центрі поля Мхітаряна.

65 хв. МХІТАРЯН! Генріх завершував контратаку своєї команди виходом один на один з Касільясом, якого вірменин обійшов але пробив м'ячем у штангу!

64 хв. Дуже багато впевненості в атаках Боруссії. Вони легко проходять через пас захисні редути Реала. З останнім пасом у німців не все гаразд, але легкість руху вражає.

60 хв. І ще! Модріч видав відмінний пас на вихід Бензема, Карім воротаря обійшов, але пробити йому не дали.

59 хв. А ось і момент! Бейл зумів розібратися з двома захисниками на правому фланзі, потім увійшов у штрафну і пробив з гострого кута, але по воротах не влучив.

58 хв. Тримається м'яч у Реала. Дуже обережно вони пасуються - бояться перехоплення з боку спритних дортмундців.

54 хв. Більше руху стало в діях Реала, але до повної ігрової гармонії їм ще дуже далеко. Ніяк не можуть зібратися іспанці.

50 хв. Продовжує Боруссія боротися за вихід у півфінал, який вже здається таким реальним.

Боруссія - Реал: стенограма онлайн-трансляції матчу Ліги Чемпіонів46 хв. Іско поміняв Ильярраменди.

Другий тайм в Дортмунді

І ось вона - перерва

45 хв. Повним складом Реал обороняється від нападу німців. Зараз буде перерва для гостей, як ковток свіжого повітря. Самі на себе не схожі підопічні Анчелотті.

41 хв. Продовжує Боруссія насідати на ворота Реала. Все більше нервів у діях гостей.

Боруссія - Реал: стенограма онлайн-трансляції матчу Ліги Чемпіонів37 хв. Неймовірно! Дочекалися німці помилки гостей, перехопили м'яч доставили його на хід Левандовскі, який ударом влучив у стійку, а на добиванні першим виявився Марко Ройс!

33 хв. І сам постраждалий виконав шикарну подачу, Левандовскі пробив головою - Касільяс дістав!

Боруссія - Реал: стенограма онлайн-трансляції матчу Ліги Чемпіонів32 хв. Алонсо штовхнув недалеко від своєї штрафної Ройса.

31 хв. Модріч виводив одразу трьох гравців Реала на ворота Борусії, але Бензема, який приймав м'яч, спіткнувся, впав і оборона змогла відвести загрозу.

Боруссія - Реал: стенограма онлайн-трансляції матчу Ліги Чемпіонів28 хв. Рамос порушив правила у боротьбі з Левандовскі.

Боруссія - Реал: стенограма онлайн-трансляції матчу Ліги Чемпіонів24 хв. Відкриває рахунок Боруссія! Дальній кидок зі своєї половини поля Пепе намагався головою переправити своєму голкіперу, але зробив це слабо. М'яч підхопив Ройс і, обігравши Касільяса, відправив м'яч у ворота!

23 хв. Знову заволоділа м'ячем на постійній основі Боруссія. Складно їм проходити оборону мадридського клубу, але в завзятості їм не позичати.

19 хв. І Борусія у відповідь не реалізує забійний момент! Левандовскі виборов м'яч на лицьовій лінії, відкотив на Ройса, який віддав у центр штрафного на Мхітаряна, який в дотик пробив, але трохи промахнувся повз лівого кута воріт!

17 хв. А Анхель Ді Марія не забиває - Вайденфеллер тягне удар з-під лівої штанги!

16 хв. Ось так! Коентрау виконував подачу з флангу і м'яч влучив у руку Пищеку - пенальті!

15 хв. Боруссія явно краще і красивіше атакує, але чіпка оборона Мадрида не дає можливості господарям нанести удар. А сам Реал практично не йде в атаку - немає особливої потреби.

11 хв. Після подачі кутового Бейл спробував продовжити рух м'яча п'ятою, але після валлійця м'яч потрапив до захисників Боруссії.

7 хв. Боруссія на правах господарів почало поступово заволодівати ініціативою, піддавливаючи суперника на його половині поля. Але до воріт Касільяса німці дійти поки не можуть.

3 хв. Спокійно розпочали гру команди. М'яч по черзі тримається і обох команд.

Команди на поле. Давайте починати.

Добрий вечір, шановні друзі. РБК-Україна починає онлайн-трансляцію матчу "Боруссія" - "Реал".

У минулому сезоні "Реал" двічі програв "Боруссії" в гостях, але на цей раз мадридці вирушать в Дортмунд куди більш впевненими в своїх силах.

У першому чвертьфінальному матчі "Реал" переміг з рахунком 3:0, впритул наблизившись до четвертого поспіль виходу в півфінал. Мадридці навіть можуть дозволити собі поразку 1:4 - саме з таким результатом вони поступилися в Дортмунді в півфіналі минулої Ліги чемпіонів УЄФА. Кріштіану Роналду відзначився голом у першій зустрічі і довів свій бомбардирський рахунок до 14 м'ячів у поточній кампанії, повторивши таким чином рекорди Жозе Альтафіні (1962/63) і Ліонеля Мессі (2011/12).

У сезоні 2012/13 команди провели чотири зустрічі. На груповому етапі "Боруссія" перемогла у рідних стінах з рахунком 2:1. Роналду зрівняв рахунок після гола Роберта Левандовскі, але вирішальним став точний удар Марселя Шмельцера. В Іспанії дортмундці двічі вели в рахунку після точного удару Марко Ройса і автоголу Альваро Арбелоа, проте "Реал" незмінно відігравався. Відзначилися Пепе і Месут Езіл. Німецький клуб фінішував на першому місці в групі, випередивши "вершкових" на три очки.

Жереб звів команди і в півфіналі. Знову виглядала краще "Боруссія". У першому матчі на "BVB-Штадіон" завдяки покеру Левандовскі - першого в історії півфіналів найпрестижнішого єврокубка - вона на своєму полі взяла гору з рахунком 4:1. У повторному поєдинку голи Каріма Бензема (83) і Серхіо Рамоса (88) відродили інтригу, але дортмундці вистояли. Правда, у фіналі на "Уемблі" вони поступилися "Баварії" - 1:2.