ua en ru

"Бориспіль" інвестує 6 млрд гривень на розвиток інфраструктури протягом п'яти років

"Бориспіль" інвестує 6 млрд гривень на розвиток інфраструктури протягом п'яти років Фото: Павло Рябікін

Про інвестиції до інфраструктури аеропорту розповів гендиректор "Борисполя"

Державне підприємство "Міжнародний аеропорт Бориспіль" інвестує 6 млрд гривень на розвиток інфраструктури протягом п'яти років. Про це заявив генеральний директор аеропорту "Бориспіль" Павло Рябікін на "Українському інфраструктурному форумі", передає кореспондент РБК-Україна.

"Протягом п'яти років "Борисполю" належить інвестувати 6 млрд гривень у розвиток існуючої інфраструктури", - заявив Рябікін.

Найбільший європейський лоукостер Ryanair раніше повідомив, що з жовтня починає польоти з українських аеропортів "Бориспіль" і "Львів". Літати авіакомпанія з України планує в 9 європейських міст. Пасажирам перевізник обіцяє, що вони зможуть подорожувати до Європи, заплативши за квиток в одну сторону від 20 євро.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Україна очікує інвестиційні пропозиції від Malaysia Airports Holding для розвитку транзитних можливостей і вантажних авіаперевезень в міжнародному аеропорту "Бориспіль". Крім того, Малайзія готова поділитися з Україною досвідом управління інфраструктурою аеропортів.