ua en ru

Борис Краснянський стане управляючим директором групи компаній DF Group

Дмитро Фірташ вирішив реструктуризувати свій бізнес. Стало відомо, що його Group DF очолить управляючий партнер аудиторської компанії PWC вУкраїні Борис Краснянський, передає прес-служба групи. За останні два роки завдяки операціям M&А бізнес Group DF істотно виріс і потребує менеджера, який займеться консолідацією і структуризацією бізнесу, відзначають експерти.

Краснянський приступить до виконання своїх обов'язків з 1 вересня 2012 року, змінивши нинішнього керівника Роберта Шетлера-Джонса, який увійде до складу наглядової ради групи.

"Борис Краснянський є ідеальною кандидатурою наступника Роберта Шетлера-Джонса на новому етапі розвитку групи - етапі зростання і трансформаційних змін", - заявив в прес-релізі голова ради директорів Group DF Дмитро Фірташ. За його словами, Краснянський добре знайомий з бізнесом групи, оскільки протягом останніх півтора років керував проектом з перетворення структури, системи управління і роботи Group DF. Коментуючи своє призначення, Краснянський заявив, що перед групою стоять амбітні завдання - її вивід на новий міжнародний рівень. "Зростання бізнесу, пов'язане з відродженням традиційних для України галузей, і обширні стратегічні плани групи визначили моє рішення", - відзначив він. Від докладних коментарів Краснянський утримався до моменту вступу на посаду.