ua en ru

Бойовики в зоні АТО посилили ведення радіотехнічної розвідки, - Тимчук

Бойовики в зоні АТО посилили ведення радіотехнічної розвідки, - Тимчук Фото: Дмитро Тимчук (nfront.org.ua)

Бойовики проводять заходи радіоелектронної боротьби

У зоні антитерористичної операції (АТО) бойовики посилили ведення радіотехнічної розвідки. Про це у Facebook повідомив координатор групи "Інформаційне опір" Дмитро Тимчук.

"На ряді ділянок протягом цього тижня відзначається активне ведення противником радіотехнічної розвідки, а також проведення заходів радіоелектронної боротьби (РЕБ) шляхом постановки перешкод у радіомережах і "глушіння" окремих приймально-передавальних пристроїв (станцій), аж до окремих мобільних телефонів", - написав Тимчук.

Оперативні дані групи «Інформаційне Опір» В зоні АТО на Донбасі відзначається різка активізація рейдових ...

Опубліковано Dmitry Tymchuk 21 грудня 2017 р.

Нагадаємо, 20 грудня Тимчук повідомив, у населеному пункті Озеряновка (Донецька область), який знаходиться під контролем бойовиків, зафіксована робота новітнього комплексу радіорозвідки Російської Федерації.

"В районі населеного пункту Озеряновка зафіксована робота новітнього російського комплексу радіорозвідки "Торн", - повідомив Тимчук. Також він розповів, що бойовики продовжують активно проводити розвідку бойових порядків сил антитерористичної операції із застосуванням безпілотних літальних апаратів (БПЛА) для нанесення по ним вогневих ударів.